אני חדש פה וצריך עזרה בלאופרד...

קניתי שלשום לאופרד בייבי.. עכשיו הוא אכל לי מצויין אתמול (3 תולעי קמח קטנות)
הוא השיל את עורו גם אתמול בערב.. והיום הוא לא רוצה אני רוצה עזרה לדעת מה לעשות או שהוא פשוט לא רעב... אני קראתי את כל המאמרים שיש (נראה לי) ועשיתי לו גן עדן יש לו מיים מחסה עם לחות הטמפרטורת 25 במוצל ו31 בחום הטרריום שאני מגדל אותו הוא 74 אורך 20 רוחב ו20 גובה..
אני יודה עם מישו יוכל לעזור לי..
אהה ועוד שאלה.. הלאופרד אוכלים גם צמחוני? עם כן אז איזה פירות\ירקות..?
בתודה סמי
שלום סמי וברוך הבא :D ,
לאופרדים לא אוכלים אוכל צמחוני.
לפי דעתי ללאופרד אחד הטרריום שלך גדול מידי אולי זה יכול להשפיע על האכילה שלו,
וגם תן לו עוד איזה יום יומים בשקט ואז תנסה, בהצלחה!
תודה ואני מתכוון להביא עוד לאופרד פשוט אני לא רוצה שיצא מצב שאני ישים שתי זכרים כי בגיל הזה פשוט אי אפשר לדעת (לפי מה הבנתי)
foty123תודה ואני מתכוון להביא עוד לאופרד פשוט אני לא רוצה שיצא מצב שאני ישים שתי זכרים כי בגיל הזה פשוט אי אפשר לדעת (לפי מה הבנתי)
אל תדאג אתה יכול להביא עוד אחד 70-80 % שתיצא נקבה ..
natan reptilesאל תדאג אתה יכול להביא עוד אחד 70-80 % שתיצא נקבה ..
מה?על סמך מה אתה אומר את הנתון הזה?

לפותח השרשור - הלטאה שלך השילה ולכן לא תאכל עכשיו כמה ימים. אין מקום לדאגה.
קצת מפתיעה שהיא בכלל אכלה יום לפני ההשלה אבל בכל מקרה, עצם העובדה שהיא אכלה זה סימן מעודד.

תן לה קצת זמן להתאקלם למקום החדש, לאנשים מסביב, לעיצוב של הטרריום, תוך שבוע היא כבר תהיה מאוקלמת לחלוטין.

תתחדש ותהנה.
אתר הבית של reptilez :
http://www.reptilez.co.il/index.asp
אני מגדל 3 לאופרדים בוגרים ו הם לא אוכלים כל יום גם ככה אני מביו שצעירים אוכלים בתדירות גבוה יותר גידלתי כמה פעם... הם אוכלים גם ככה בלי נשל 2-4 פעמים בשבוע....
בהצלחה עם הלאופרד החדש!
ארי אמיתי

"The one eyed man is king in the world of the blind"

אישית לי יש אחד בן חודשיים ממש קטן, נקבה בת 3-4 חודשים ונקבה בת 8 חודשים.
הזכר הקטן אוכל המוווןןן, 7 תולעי קמח ואז איזה תיקן אפריקאי קטן לפחות, והוא יכול לעשות את זה כל יום.
הבינונית והגדולה בקושי אוכלים.
לא יודע איך אתה מאכיל אבל תנסה לשים ללאופרדים כלי קטן, שים בו כמה תולעי קמח ותשאיר שם לכל הלילה נגיד.
עמית