איזה פילטר לקנות לאקווריום 60 ס"מ, איזה סוג אקווריום טוב לקנות ואיזה צמחייה כדי לקנות לאלמנות שחורות, טטרות, שרימפס וברבוס? :o
:D לקנות דגים או לא לקנות זאת השאלה- שייקספיר (בעריכתי...) :D
~
~להב~
רועיאיזה פילטר לקנות לאקווריום 60 ס"מ, איזה סוג אקווריום טוב לקנות ואיזה צמחייה כדי לקנות לאלמנות שחורות, טטרות, שרימפס וברבוס? :o
אנא ציין בנוסף לאורך גם את הרוחב והגובה - (לחלופין תן את הנפח).
מ
מנהל פורום
תקנה אק' של חברת jebo ופילטר שיספיק לעשות 120 ליטר בשעה תבקש פילטר טוב וחזק
היקרים הם הטובים (מה לעשות).
בקשר לצמחיה:
אתה יכול להכניס אנוביה (סוג של צמח) זה צמח עם עלים גדולים.
אתה יכול להכניס גם וולסנריה ספירליס טייגר לא צריך לה כל כך הרבה דברים.
אם יש לך עוד שאלות תשאל ותקבל תשובה.
נ.ב
איזה צבע חץץ יש לך? איזה ברבוס אתה מביא? אני ממליץ על שרי ברב :wink:
בי ושנה טובה
~
~להב~
מנהל פורום: בקשר לאנוביה אני מסכים איתך - רק ממליץ לקשור אותה לפריט כלשהו באק' ולדאוג שיהיהו שורשים "שמרחפים במים".
בקשר לוולסנריה - אני נאלץ שלא להסכים איתך - בעיקר בגלל הגודל שלה.... רועי אל תשכח שבישביל צמחיה אתה צריך - דשן,תאורה, פד"ח .....
מ
מנהל פורום
בקשר לאנוביה נכון שכחתי להזכיר לקשור לאבן או כד מפני שהשורשים יתפסו בו ויגדלו
בקשר לוולסנריה אתה יכול לקנות קטן יש בחנות בשם זו ארץ zoo
להב לשני הצמחים שאמרתי לא צריך פת"ד ודשן באיחוד לוולסנריה והוא יכול לגדלם רק אני ממליץ לו לקנות אק' גבוה. (הדברים מנסיון)
התכוונתי לאנוביה גרסילי
תודה
מ
מנהל פורום
סליחה זה פד"ח לא פת"ד
~
~להב~
מנהל פורום
בקשר לוולסנריה אתה יכול לקנות קטן יש בחנות בשם זו ארץ zoo להב לשני הצמחים שאמרתי לא צריך פת"ד ודשן באיחוד לוולסנריה והוא יכול לגדלם רק אני ממליץ לו לקנות אק' גבוה. (הדברים מנסיון)
התכוונתי לאנוביה גרסילי
תודה
וולסנריה זהו צמח צהיר גדילה - צמח קטן במהרה יהפוך להיות גדול..
לאנוביה מומלץ דשן ותאורה - אבל אפשר להתפשר... :?
לוולסנריה חייבים לפחות דשן+תאורה
מ
מנהל פורום
בדקתי באתר ודבריך לא מדוייקים
אם הוא רוצה הוא יכול לקנות אק' גבוה ובו הוא יוכל לגדל את הוולסנריה וגם מקסימום אפשר לחתוך אותו.
הוא לא צריך דישון ופד"ח בכוונה נתתי לו את הצמח הזה מפני שזה טוב לטטרות ולא צריך גידול מיוחד חוץ מאור.
~
~להב~
מנהל פורוםבדקתי באתר ודבריך לא מדוייקים
אם הוא רוצה הוא יכול לקנות אק' גבוה ובו הוא יוכל לגדל את הוולסנריה וגם מקסימום אפשר לחתוך אותו.
הוא לא צריך דישון ופד"ח בכוונה נתתי לו את הצמח הזה מפני שזה טוב לטטרות ולא צריך גידול מיוחד חוץ מאור.
אני מדבר מניסיון..
אבל בכל מקרה אנו סוטים מהשאלות של רועי...
רועי - איזה תכנון אוכלוסיה יש לך?
הכוונה שמות הדגים + כמות.
או אולי - איך אתה מצפה שהאק' יראה?
מ
מנהל פורום
גם אני מדבר מנסיון
רועי כמה אתה רוצה מכל דג?
אתה יכול גם צמחים מפלסטיק אם אתה רוצה!
~
~להב~
מנהל הפורום: אתה יכול (בבקשה) לפצל את הדיון על הוולסנריה והשאלות של רועי, אחרי ראש - השנה אני אחזור ונמשיך לדון בנושא.