כרכן תירס מתנשל

עמוד 1 מתוך 2
אנריסט.
taltאנריסטי לא אמור להיות שחור אפור?
לא כי בתמונות הוא ירוק וצהוב..
niv
taltאנריסטי לא אמור להיות שחור אפור?

לא כי בתמונות הוא ירוק וצהוב..

talt ?... 🙄
הוא חום כזה בתמונה זה לא אמור להיות הצבע......ניב קלטנו שמשעמם לך
תמונות יפות
ודרך אגב אתה יכול פשוט להוסיף עוד שלוש תמונות בתגובה להודעה הזאת
תעשה שלח תגובה ותוסיף עוד תמונות....

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

החלקים החומים והשחורים אופייניים לאנריסט, זה שהצהוב שם... לא יודע איך להגדיר את המופע הזה, אבל מיוחד למדי :)
רגע אבל אנריסטי לא אמור להיות שחור אפור?בלי חום וכאלו כמו שיש במודעת ילודה אחת בנחשים מקצועי?
יכול להיות שזה הכלאה עם כרכן צהוב או משהו..

וטל..אם ממוצע של 23 הודעות ליום , אתה האחרון שיכול להגיד לי שמשעמם לי..
זה לא קשור בכלל אני פשוט נמצא כאן הרבה ומגיב הרבה עשרים ושלוש הודעות רושמים גם בשניה לפעמים אני כאן פעם בעשר שקות לפעמים פעם בשעתיים אז אני מגיב שנושאים שהוגבו או צצו להם זה בכלל לא קשור....בכל אופן לא עושה אותך גבר לנסות לעשות ממני צחוק תנסה להיות יותר נחמד לא יקרה לך כלום מבטיח חחח
אנריסט זה ללא פיגמנט צהוב\אדום\כתום.
צבעי חום-שחור-אפור הם הצבעים שמאפיינים אנריסט.
taltזה לא קשור בכלל אני פשוט נמצא כאן הרבה ומגיב הרבה עשרים ושלוש הודעות רושמים גם בשניה לפעמים אני כאן פעם בעשר שקות לפעמים פעם בשעתיים אז אני מגיב שנושאים שהוגבו או צצו להם זה בכלל לא קשור....בכל אופן לא עושה אותך גבר לנסות לעשות ממני צחוק תנסה להיות יותר נחמד לא יקרה לך כלום מבטיח חחח
שאתה נכנס לפורום 12 פעמים ביום לאתר,ומגיב 23 פעמים(!!!!) ביום. זאת בערך ההגדרה של שעמום.לא חייבים להגיב לכל נושא פעמיים-שלוש. אפשר גם פעם אחת.. או בכלל לא.