שאלה בקשר לגודל טרריום ללאופרדים

עמוד 1 מתוך 2
שלום,
אני מעוניין להתחיל לגדל לאופרדים, יש לי מקום ספציפי שאני רוצה לשים את הטרריום בו וזה כוך כזה בקיר, המידות של הכוך הן: רוחב 70, עומק 30( אבל אני מתכוון לעשות את הטרריום 35), גובה 30. רציתי לדעת כמה שממיות מומלץ להכניס לשם.
ועוד שאלה, אני מתככון לעשות את הגג של הטרריום מרשת, השאלה שלי אם 1 ס"מ מהתקרה של הכוך יספיקו לאוורור? [אני הולך לעשות שהטרריום לא יגמר בדיוק בסוף הכוך אלא בונה אותו שיסתיים כ 5 ס"מ אחרי סוך הכוך בשביל תחלופת אויר טובה יותר].
נראה לכם סבבה?
תודה

נ.ב
אם מישהו מעוניין למכור לאופרדים שישאיר הודעה פרטית.
ניראה בסדר גמור יש מאמר על לאופרדים כנס לדפי גידול מאמרים לטאות תיראה לאופרד
וואלה זה הכל?
יש שם שטח של 2600 סמ"ר.
רציתי לשאול איפה אפשר למצוא בארץ לאופרדים בעלי מופעים מיוחדים, אני מחפש לקנות לאופרדים במופעים מיוחדים.
אדר ג.וואלה זה הכל?
יש שם שטח של 2600 סמ"ר.
רציתי לשאול איפה אפשר למצוא בארץ לאופרדים בעלי מופעים מיוחדים, אני מחפש לקנות לאופרדים במופעים מיוחדים.
ליובל אוסמן יש לאופרדים במופע בליזרד שזה מופע מדהים ! המחיר גם זול מאוד יחסית לכזה מופע!
כנ"ל אני ממליץ לקנות בליזרד מאוסמן או שתחפש ביד שתיים יש מודעת מכירה ללאופרד אלבינו, אבל הוא מוכר אותה ב750 שקל משהו כזה, הבחירה שלך בהצלחה :D .
oferh123כנ"ל אני ממליץ לקנות בליזרד מאוסמן או שתחפש ביד שתיים יש מודעת מכירה ללאופרד אלבינו, אבל הוא מוכר אותה ב750 שקל משהו כזה, הבחירה שלך בהצלחה :D .
יש מצב אתה מביא לינק?
חיפשתי ולא מצאתי
תודה
אני הכי אוהב את המופע הרגיל אבל אלו יפים ועוד מאוסמן שהוא אחלה מגדל לדעתי לך על זה
טעות שלי לא שאלי נכון.
ביקשתי לינק לשממיות ביד 2 שמישהו אמר שהן עולות 750, אני רק רוצה לראוןת על מה מדובר.
אהה האלבינו לא יוד איפה ההודעה הזו עכשיו אבל הן לא שוות מחיר כזה לדעתי עדיף כבר חומט
במחיר כזה
ועוד שאלה, איך הכי מומלץ לשים את הכבל חימום,
מתחת לטרריום בתוך קלקר? והאם הזכוכית לא תנפץ?
תודה

נ.ב
אם יש מישהו שבנה טרריום לבד, אשמח אם הוא ישלח הודעה פרטית אני צריך יעוץ.
אני בימים אלו בונה טרריו מעץ לחרדונים שאני מביא וגם מזכוכית קצת ..........כיוון שלא צריכים אחוזי לחות גבוהים אין בעיה להשתמש בעץ
taltאני בימים אלו בונה טרריו מעץ לחרדונים שאני מביא וגם מזכוכית קצת ..........כיוון שלא צריכים אחוזי לחות גבוהים אין בעיה להשתמש בעץ
אבל היופי גם חשוב.
אני צריך לחשוב איך אני עושה את המסילות.
לדעתי עץ יפה מאוד וחוץ מזה אני גם ככה לא משאיר עץ חשוף אלא אני עושה רקע כמו האלו שוקנים.....מסילות זה לא בעיה כלל
אני צריך עזרה,
אני מתכוון לעשות גג מזכוכית, אז איך כדאי לעשות איורור?
להתחשב בזה שבצד אחז הטרריום צמוד לקיר ובצד השני יש 5 ס"מ רווח מהקיר.
מה מומלץ לעשות?
תעשה גג רשת לדעתי או אלומינות עם חורים מוכרים כאלו חופשי לא בעיה להשיג
אוקיי קניתי 3 שממיות, אחת בת 8 חודשים הי ילו, אחת בליארד בערך בת 3 חודשים ועוד זכר בליזארד בן חודשיים.
הם גודלים בגיאו פלאט כל אחד בנפרד [חוץ מהבליארד הקטן שגודל בגיאו בינוני] ואין לי מקום לשים להם תא לחות, רציתי לשאול אם אפשר לשים להם קצת מים במכסה שבצד החם וזה יצור לחות?
וכל כמה זמן הם אמורים לעשות נשל?
תודה