בקשר לאלבומים של האתר
רק תקח בחשבון שאם התמונות ענקיות, יקח לך מלא מלא זמן להעלות
ואני כבר ידאג לאיכות שלהם אחרכך...
ותשתדל לא לפוצץ תאלבום כמו אורן....... :D
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!
מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!
Ben-Kאתה יכול להעלות תמונות לכל גודל ואיכותאין בעיה, מסיר את התמונות
רק תקח בחשבון שאם התמונות ענקיות, יקח לך מלא מלא זמן להעלות
ואני כבר ידאג לאיכות שלהם אחרכך...
ותשתדל לא לפוצץ תאלבום כמו אורן....... :D
אני מחפש אתר שאני אעלה אליו את התמונות היפות שאני מצלם,בלי שהאיכות תפגע. בגלל זה מהתחלה שמתי תמונות ב-FLIKER.
איך זה כאן?
ההגבלה נעשת לפי מספר התמונות
ככל שתעלה יותר ככה האיכות תרד יותר
כי זה עובד לפי מכסה מסויימת של מגבייט לאלבום
נראה לי זה מתחיל ככה מ30 תמונות להוריד את האיכות בדרגה......
ככל שיש יותר תמונות ככה האיכות תהייה לא משהו אבל רק שמנסים לראות תתמונה בפול גודל
ב-"סלייד-שואו" רואים סבבה לחלוטין
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!
מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!
EMPERORשניה BEN לא הבנתי.. מה המגבלות מבחינת גודל בפיקסלים ונפח במגות?יפות אתה אומר... אההה....
אני מחפש אתר שאני אעלה אליו את התמונות היפות שאני מצלם,בלי שהאיכות תפגע. בגלל זה מהתחלה שמתי תמונות ב-FLIKER.
איך זה כאן?
חחח 😄
Snake iחחחחחחחח רועי יא רשע 😄EMPERORשניה BEN לא הבנתי.. מה המגבלות מבחינת גודל בפיקסלים ונפח במגות?יפות אתה אומר... אההה....
איך זה כאן?
חחח 😄
יפות אתה אומר... אההה....
כן, מאוד מאוד יפות.
]