מישהו מגדל את הטרנטולה הזאת? האם היא נוהגת להבריש? רעבה?
גרין בוטל
מברישה ואם לא תרעיב אותה היא לא תהיה רעבה היא עושה המון קורים גדלה מהר עצבנית ויפה מאוד,אבל אסור שרמת הלחות בכלי תהיה מעל 80% אסור לחשוף אותה לאור שמש ישיר ולטמ'פ שמתחת ל-18 מעלות צלסיוס.
E
היא הברישה פעם עליך?
בכלל הייתי רוצה לדעת איזה טרנטולה מברישה הכי פחות מהעולם חדש.
בכלל הייתי רוצה לדעת איזה טרנטולה מברישה הכי פחות מהעולם חדש.
היא לא מברישה הרבה ולא היתי מציע לך להחזיר גם ביד היא דופקת ספרינטים כמו משוגעת עם היא מפחדת מימשהוא.. + זה שניראה לי שעם תציק יותר מידי תקבל ביס..
בכל מיקרה עם אתה רוצה ליקנות תטרנטולה הזאת זה משו' אחר מהאדומת בירכים אתה לא צריך להרטיב לה תכלי ולישמור על לחות נמוכה הרבה יותר...
הגרין בוטל בלו אוכל כמו מטורפת אצלי היא אוכלת כל יום ארוחה על לכניסה לנשל!
גם טרנטולה יפה מאוד בתכלס היא די קלה לגידול אחרי כל מה שאומרים עם ההברשת שערות וכל זה תאמין לי האדומת בירכים שלי מברישה עלי הרבה הרבה יותר מהגרין בוטל בלו!!
בכל מיקרה עם אתה רוצה ליקנות תטרנטולה הזאת זה משו' אחר מהאדומת בירכים אתה לא צריך להרטיב לה תכלי ולישמור על לחות נמוכה הרבה יותר...
הגרין בוטל בלו אוכל כמו מטורפת אצלי היא אוכלת כל יום ארוחה על לכניסה לנשל!
גם טרנטולה יפה מאוד בתכלס היא די קלה לגידול אחרי כל מה שאומרים עם ההברשת שערות וכל זה תאמין לי האדומת בירכים שלי מברישה עלי הרבה הרבה יותר מהגרין בוטל בלו!!
E
אני רוצה טרנטולה אגרסיבית שלא מתביישת לטרוף ולא חושבת פעמיים.
היא מאוד יפה הגרין בוטל לכן חשבתי עליה. אבל תגיד לא מבאס כל הקורים האלה?
היא מאוד יפה הגרין בוטל לכן חשבתי עליה. אבל תגיד לא מבאס כל הקורים האלה?
E
YAKIRלך אל אוסמברה 😄חשבתי אולי על האיטי ,ניראות ממש יפות ושמעתי שגם אוכלות בלי סוף ולא פחדניות.
מה אתה אומר על זה? גידלת פעם?
E
לי יש גרין בוטל!
והיא רוצחת! על היום הריאשון שקיבלתי אותה נתתי לך זחל והיא לא השאירה מימנו כלום...
גרין בוטל ממש ממש ממש רעבות ויש להם קצב גדילה די מהיר.
ד"א
קמתי היום בבוקר ואני מסתכל בכלי של הגרין בוטל שלי ומה אני רואה?
שהיא השילה:D:D:D:D:
והיא רוצחת! על היום הריאשון שקיבלתי אותה נתתי לך זחל והיא לא השאירה מימנו כלום...
גרין בוטל ממש ממש ממש רעבות ויש להם קצב גדילה די מהיר.
ד"א
קמתי היום בבוקר ואני מסתכל בכלי של הגרין בוטל שלי ומה אני רואה?
שהיא השילה:D:D:D:D:
האיטית חומה היא גם אגרסיבית וגם מברישה.
אין אפשרות לברוח ממנגנוני ההגנה של הטרנטולות או שהן מברישות או שהן אגרסיביות או שהן גם אגרסיביות וגם מברישות שערות צורבות. ללא המנגנונים הללו הן לא היו שורדות את מיליוני השנים שחלפו מאז שהן סיימו את התפתחותן.
אין אפשרות לברוח ממנגנוני ההגנה של הטרנטולות או שהן מברישות או שהן אגרסיביות או שהן גם אגרסיביות וגם מברישות שערות צורבות. ללא המנגנונים הללו הן לא היו שורדות את מיליוני השנים שחלפו מאז שהן סיימו את התפתחותן.
E
ניראה לי שאני מעדיף אגרסיבית בלי הברשה,כי הברשה זה מרחוק והכשה היא צריכה להיות ממש בטווח 0 בשביל לפגוע. חשבתי על זה שגם ככה אני רק שם ומוציא אוכל אז מה מפריע לי שתהיה טרנטולה אגרסיבית שם? מצידי שיהיה לי אריה בתוך טרריום.
לדעתי הברשה אני מעדיף הרבה יותר אגרסביות הם מעצבנות!
והקורים ממש לא מבאסים להפך זה יפה רצח איך שהוא מעצב תכלי עם הקורים
😄
והקורים ממש לא מבאסים להפך זה יפה רצח איך שהוא מעצב תכלי עם הקורים
😄