מי שאמר לך את זה או שהוא א*דיוט גמור או שהוא לא מבין מהחיים שלו או שהוא סתם רוצה להרוג או לגרום לנזק אצל התוכי שלך.... :wink: ....אחי תוכי שותים אך ורק מים ! חלב יגרום לו לבעיות עיכול ועל בסיס קבוע יכול להרוג אותו ומיץ פשוט לא מומלץ לשתיה על בסיס יומיומי כי זה לא כמו מים ואחוזי המים יותר נמוכים....חלב בכלל אסור ולא מומלץ כיוון שיש בו חומרים שהאנזימים בקיבתו של התוכי לא יכולים לעכל.....מקווה שעזרתי אחי 😄
כל שאלה אתה מוזמן לשאול בפורום ובפרטי ואני אשתדל לענות.. :wink:
ברוך הבא לסנייקס...
K
Kalman13
התוכים בטבע שותים רק מים ועד היום הם בסדר גמור.
ד
דניאל שוש
Kalman13התוכים בטבע שותים רק מים ועד היום הם בסדר גמור.
אבל בשבי לא רק מים מוספים להם בתקופת הרבייה חומץ תפוחים טבעי ללא חומרים משמרים אבל אם אתם רוצים להיות בטוחים לפני שאתם שמים לתוכים שלכם חומץ תפוחים כדאי שתעלו דיון בפורומים היותר גדולים (בלי להעליב אבל הפורום הזה די צולע)
דניאל חומץ התפוחים לא מחייב אבל אכן מומלץ לתת חומץ תפוחים טבעי ,למרות שהיום יש תוספים למיניהם שעושים את אותה הפעולה והרבה יותר טוב ...אבל שוב:לא מחייב לשים.
דניאל אומנם יש פורומים טובים יותר כי זה תחום האתר שלהם...זה עוד פורום בפיתוח והוא יהיה גדול לדעתי ביום מן הימים כמו שהאתר הזה התפתח פלאים......אומנם אין הרבה אנשים בפורום ואני מאמין שיהיו הרבה בעוד כמה זמן,אבל לא חסרים כאן אנשים שיענו על כל שאלה.......בוא תנסה להתקיל אותי בשאלה ונראה אם הפורום צולע או לא...
נקווה שיתפתח פה האגב, אם טל ימשיך בעבודה הניפלאה שהוא עשה עד עכשיו אין לי ספק שיתפתח פה התחום!
ח
חבר/ה לשעבר
דניאל שוש
Kalman13התוכים בטבע שותים רק מים ועד היום הם בסדר גמור.
אבל בשבי לא רק מים מוספים להם בתקופת הרבייה חומץ תפוחים טבעי ללא חומרים משמרים אבל אם אתם רוצים להיות בטוחים לפני שאתם שמים לתוכים שלכם חומץ תפוחים כדאי שתעלו דיון בפורומים היותר גדולים (בלי להעליב אבל הפורום הזה די צולע)
מה אתה מדבר אחלה פורום
מצטיין בכל התחומים
למדתי ממנו המון המון והוא גם עשה לי חשק לגדל עוד חיות
מה שכל פורום אחר לא היה יכול לגרום לי
דניאל אני ממש מקווה שאתה מדבר רק על התחום הזה ולא על כול הפורום, נכון שפורום בעלי כנף פה עדיין לא מפותח לגמריי, אבל יש לנו אנשים שעובדים על זה, הפורום עצמו מרוכז בזוחלים, ובעלי כנף זה פורום צדדי, אבל הוא יתפתח עם הזמן.
ד
דניאל שוש
taltדניאל חומץ התפוחים לא מחייב אבל אכן מומלץ לתת חומץ תפוחים טבעי ,למרות שהיום יש תוספים למיניהם שעושים את אותה הפעולה והרבה יותר טוב ...אבל שוב:לא מחייב לשים.
דניאל אומנם יש פורומים טובים יותר כי זה תחום האתר שלהם...זה עוד פורום בפיתוח והוא יהיה גדול לדעתי ביום מן הימים כמו שהאתר הזה התפתח פלאים......אומנם אין הרבה אנשים בפורום ואני מאמין שיהיו הרבה בעוד כמה זמן,אבל לא חסרים כאן אנשים שיענו על כל שאלה.......בוא תנסה להתקיל אותי בשאלה ונראה אם הפורום צולע או לא...