כול חיי ציפיתי לרגע הזה!

עמוד 1 מתוך 2
והינה הוא הגיע! יש לי אלמנות שחורות משוחררות ברחבי הבית! כיף חיים! אני קופץ מכול עיקצוץ 😄

אחותי הסבה את תשומת ליבי היום אחה"צ לשור מעניין שלכוד בו צרצר ענק [לא הקטנים שאתה בד"כ מישתמשים להאכלות, הענקיים הארץ ישראלים שעושים רעש של מקדחה]
ומתי שאחותי היתקרבה לקור ראיתי מעין עכביש עבה צר לתוך סדק, אחרי כמה ניסיונות הוצאתי צאצא קטן, שממש לא עזר בזיהוי, אבל באחרי כמה פעמים הצלחתי להוציא את האימא המאושרת שמתכננן להרוג את כולנו, לצערי היא יצאה דיי חתוכה, לא הייתי צריך להישתמש בשפכטל להוציא אותם, יש לה את הסימן הבוהק של השעון חול האדום על הבטן, מה שכן כרגע היא לא תזיק לאף אחד כי היא דיי מתה....אבל ככול הניראה יש צאצאים בבית :?
עצות? להדביר? לחפש? אני יודע?..... 😲
תמונות:
אלמנה.jpg
אני אשן עם שוטגאן מיתחת לכרית חחח.....
היה גם זכר\צאצא איתה אז המצב ממש לא טוב.......
אחי אני הייתי יושן עם כל הסוגים של החומרי הדברה לידי ומרסס את החור חח ושוטגן לא יעזור עדיף פיירגאן
תביא לעופר תחיות שלך, תזמין מדביר ותגיד להורים לישון באוטו חחח :wink:
חחחחח ירצחו אותי!!!!
וטל אומרים Flame thrower חחחח...
אבא שלי שונא עקרבים...
אני אומר תרסס ל700 על החריץ הזה ויפרתו הבעיות פשוט תישן עם k700 ,400,2000,1100,300 ודאודורנט עם מצת ויהיה טוב חחח
עכשיו כשאני חושב על זה מצאתי עכשיו בייבי שנראה בדיוק כמו זה :(((((מזמן חחח)
אי אפשר ככה לזהות בוודאות.
אבל ניתקלת בכדורית אדומה ולא באלמנה שחורה.
הכדורית זהה כמעט לאלמנה אבל שלא כמוה-היא ממש לא גורמת למוות.
פה חבר אני חייב לעצור אותך, אלמנה שחורה מיתאפיינת בסימן שעון החול הברור, שמתחיל וניגמר, שלא כמו אצל הכדורית האדומה- הסימן מתחיל, ורץ ורץ לאורך הבטן..
חברה חברה, עם כול הכבוד-אותי הוא לא יכול להרוג, אני פשוט דיי מפחד לאח הקטן שלי, ניראה לי שהוא קוטל אותו בקלות.....
אני בן 15, ואני בחור מגודל, אחי הקטן הוא בן 13 וגם הוא לא קטן ואחי הקטן יותר בן 10 אני חושב, ועליו אני מפחד, בחור קטן כזה, לא בטוח שישרוד עקיצה אז אני מכניס אותו קצת לפאניקה 😄
עדיף שיהיה זהיר ושמח מאשר שיהיה משותק כמו צמח 😄
taltלמה אותך לא?בן כמה אחיך?
אתה רואה תגולגולת של אלעד בחתימה? זה הגודל רק של הראש שלו!!!

(החומה :) )
לא יודע עד כמה אתה מתמחה בעכבישים. אבל כדורית אדומה כמעט זהה לאלמנה.
אפילו בחו"ל ישנם אנשים שמגדלים כדוריות כ"אלמנות" הן ניראות אותו דבר אבל עם עוצמת ארס נמוכה בהרבה.
לי אישית ניראה כאילו סתם נכנסת לפאניקה.