התלבטות..

עמוד 1 מתוך 2
שבוע הבא יש לי יומולדת וחברים רוצים לקנות לי זוחל עד 250-300 שקל..אז עולה לי לראש או כרכן תירס או חרדון מזוקן..רציתי להתייעץ איתכם מה עדיף לי חרדון מזוקן או כרכן תירס? שתיהם בייבי !
ואם יש לכם הצעות לעוד חיות מעניינות במחירים האלה אני אשמח ! תודה !
כרכן תירס 😈

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

לא בא לי כרכן תירס כי זה נחש משעמם ויותר מדי נפוץ

יש לכם אולי עוד הצעות לבעלי חיים?
כרכן תירס אלבינו 😈

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

אבל אמרת שאתה מוכר את הנחש שלך כי אין לך כסף ואתה צריך כסף לשיעורי נהיגה, ועכשיו אתה אומר על החרדון שיש לך כסף להשקיע בהכל כולל חרקים,תאורה,טרריום וכו'.
EMPERORאבל אמרת שאתה מוכר את הנחש שלך כי אין לך כסף ואתה צריך כסף לשיעורי נהיגה, ועכשיו אתה אומר על החרדון שיש לך כסף להשקיע בהכל כולל חרקים,תאורה,טרריום וכו'.
חיכיתי שמישהו יקפוץ,בכל מקרה, חרקים זה עסק זול תאורה זה הוצאה חד פעמית וטרריום יש לי מספיק ל4-5 חרדונים !
חחח משעמם ויותר מדי נפוץ???? 😄

בקשר למשעמם, כרכן תירס הוא נחש פעיל ביותר בהשוואה לרוב הנחשים הנמכרים בארץ.
בקשר לנפוץ... איך זה משפיע בדיוק? להרבה אנשים יש כלב, זה לא הופך אותו לחיה משעממת.

http://www.kef-hayot.co.il
החיות שלנו, הכיף שלכם!
niv
EMPERORאבל אמרת שאתה מוכר את הנחש שלך כי אין לך כסף ואתה צריך כסף לשיעורי נהיגה, ועכשיו אתה אומר על החרדון שיש לך כסף להשקיע בהכל כולל חרקים,תאורה,טרריום וכו'.
חיכיתי שמישהו יקפוץ,בכל מקרה, חרקים זה עסק זול תאורה זה הוצאה חד פעמית וטרריום יש לי מספיק ל4-5 חרדונים !

תשמע... יש לך זעמנים ירוקים אם לא נמכרו כבר לגמרי, המחיר הוא 300.... ובהחלט עונה על קטגוריית הלא נפוץ ומעניין.

לטאה... יותר דרישות, ליאופרדים או מזוקן זה אחלה

לגבי נחשים- אני חושב שכרכן תירס הוא נחש מקסים- אבל ההחלטה שלך אחי.

לגבי שמכרת קודם- אז מה, זכותך, אנשים אל תקפצו עם ההערה הזו כי זה סתם מיותר ולא במקום.
לא להיכנס לארנקים אחד של השני.
Nightfall
niv

תשמע... יש לך זעמנים ירוקים אם לא נמכרו כבר לגמרי, המחיר הוא 300.... ובהחלט עונה על קטגוריית הלא נפוץ ומעניין.

לטאה... יותר דרישות, ליאופרדים או מזוקן זה אחלה

לגבי נחשים- אני חושב שכרכן תירס הוא נחש מקסים- אבל ההחלטה שלך אחי.

לגבי שמכרת קודם- אז מה, זכותך, אנשים אל תקפצו עם ההערה הזו כי זה סתם מיותר ולא במקום.
לא להיכנס לארנקים אחד של השני.
אתם לא הבנתם , כרכן תירס זה נחש מאוד יפה אבל מרוב שרואים אותו כל כך הרבה הוא משעמם [ולא מבחינת פעילות]..אני לא מחפש משהו נדיר פשוט לא משהו כל כך נפוץ..
לך על כרכן צהוב אחי......

תיאור Alt חסר

בסבב מחירי ה300? לא חשבתי שזה המחיר.
בכול מקרה, מה שבא לך :D
לא לא שילך על כרכן אפור.......

סתם שידע שכרכנים הם אחלה נחשים ולא מזלזלים בהם ככה.......
אולי הם נפוצים יותר התירסים למינהם.. אבל קודם כל הם בעל חיים ולכל בעל חיים יש אופי יחודי לו שרק המגדל שלו יכול לראות.....

תיאור Alt חסר

חחחח אתם מבינים אותי לא נכון !

אבל לא נורא אני יכול שעות לנסות להסביר את עצמי וזה ימשך עד שינעל ואני לא רוצה שזה יקרה..
nivחחחח אתם מבינים אותי לא נכון !

אבל לא נורא אני יכול שעות לנסות להסביר את עצמי וזה ימשך עד שינעל ואני לא רוצה שזה יקרה..

חחח לא אחי, אני גם לא מבין מה רוצים ממך בקטע הזה אבל שיהיה.
פשוט אין לי ממש רעיון בטווח מחירים הזה אחי. אלא אם כן בא לך טרנטולה או אנא עארף
אחי אם אתה אומר שכרכן נחש משעממם אז אתה לא יודע מה זה כרכן....

אם אתה רוצה לטאות לך על המזוקן לטאה די נחמדה..
לך על איגואנת פיג'י!!!!

אני בעד החרדון...במידה ואין בעיה של תנאים
>-<>~~~~~~~~~~~if your not a member in snakes you crawl~~~~~~~~~~~<>-<