טיול מעולה~!

עמוד 1 מתוך 3
אני ואלעד חברי הטוב,יצאנו היום בשעה 2:01 אחה"צ לטיול באזור שאת מקומו לא נימסור(לעולם 😈 )בגלל הביקוש הענק לנבואים.
השלל:
שלושה נבואים בוגרים.
ועוד כ7 צעירים.
כ4 פרווניות.
ששן חום אחד.
ארבע קו מצוי(לצערנו הרב הוא ברח לנו מהידיים 😢 )
נא לא לבקש בפרטי את מיקומו של האתר שמצאנו בו את הנבואים,אנחנו לא ניתן לעולם 😎 😈 😎 😈 😎 😈
חחח אני אבוא בסוכות אליכם ונלך לאיזה טיול אם יהיה לכם זמן אני לא אגלה חח
מיצטער אחי, כמו שכתבנו מלמעלה:
אנחנו לא מספרים על המקום.....אבל אתה מוזמן לבוא ונלך לטיול במקום אחר, פשוט האוכלוסייה באזור היינו בו היום כול כך גדולה שהיא תביא קהל ענק של מגדלים שרוצים כאלה עקרבים גדולים.
הטיול שלכם לא שווה כלום אם לא צילמתם כלום~!
אני מקווה שהחזרתם את כל האוצרות של הטבע האלה בחזרה לטבע....

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

אל תידאג בן ידידי! תמונות צולמו ועקרבים שוחרו!
היו הרבה שלא היינו צריכים, קטנים או פצועים, ששוחררו לאחר לכידה והיתבוננות.
בכול מיקרה לקחנו חלק מהנבואים לגידול, לא את כולם.
אז למה תמונות לא עולות לפורום ?

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

אני הייתי צריך לבוא איתם :((((((
אני יודע איפה זה 😈 😈
אל תבקשו בפרטי D:
תעלה תמונות :D

איך הייתי רוצה לגדל עקרב!
דודו בבקשה ממך אל תספר,בהזדמנות שתבוא נלך איתך לשם אבל בבקשה ממך אל תספר.
ועכשיו לתמונות 😈 :
[תגידו אם אתם רוצים עוד, ואז נחשוב עלייכם [:
תמונה3.jpgתמונה1.jpgתמונה4.jpg
אלעד, לא באתי אליך לזכרון כי רצית להיפטר מעקרבים? בשביל מה לקחת עוד? :? :? :?
ומסכנים מה אתה שם אותם בכוסות.. יש לך שם 2 גדולים, אפילו אדמה אין להם.
תשחרר אותם וזהו בשביל מה אתה לוקח אותם?
אני רק אבקש שלא להפריז עם העניין, כול שבוע אתם יוצאים ומביאים עוד ועוד עקרבים(זה הרושם שאני מקבל לפחות) ולטווח ארוך זה מאוד יכול לפגוע באיזון האקולוגי של אותה נישה(פינה).
לא דורש, לא מבקר, באמת מבקש כי חבל לי.
אלעד מוסר:
שתוק שתוק יא קנאי חחח.....הם בכלים קטנטנים ביגלל שבעזרתם תפסנו אותם, התמונוצ צולמו בשטח, מה רצית? טרריום ממוזג עם מים ומחבוא? עשה לי טובה אחי.
העקרבים יראים ומיתנהגים מעולה, אין סיבה לדאגה..
Nightfallאני רק אבקש שלא להפריז עם העניין, כול שבוע אתם יוצאים ומביאים עוד ועוד עקרבים(זה הרושם שאני מקבל לפחות) ולטווח ארוך זה מאוד יכול לפגוע באיזון האקולוגי של אותה נישה(פינה).
Nightfallאני רק אבקש שלא להפריז עם העניין, כול שבוע אתם יוצאים ומביאים עוד ועוד עקרבים(זה הרושם שאני מקבל לפחות) ולטווח ארוך זה מאוד יכול לפגוע באיזון האקולוגי של אותה נישה(פינה).
[אלעד]:אורן, כפי שהדגשנו כול השרשור הזה- זה מקום חדש, וחבל לחרוש אותו כי אנחנו היסתובבנו רק ברדיוס של כמה מטרים ולכדנו את כול אלה, לאיזור האקולוגי ממש לא הפרענו כי ממש לא עבדנו על אזור רחב ורוקנו אותו-אלא עבדנו על אזור מצומצם, והמקום הנ"ל כול כך שורץ בנבואים שלא היינו צריכים יותר, וחוץ מזה שיחררנו כמויות גדולות של עקרבים, ושמרנו רק את הגדולים.
אלעד, אתה יודע בעצמך שלהשאיר עקרבים בוגרים בתוך כוס פלסטיק ואפילו ללא אדמה, זה לא דבר שעושים. אני מניח שזה כיף לתפוס וכל זה, אבל תשחרר אחרי זה.. כאילו אתה לא יכול לגדול אותם ככה.. תראה זה כמו אלה שהולכים לדוג ומשחררים את הדגים 😄
אין טעם לפי דעתי לגדל אותם ככה, או שמגדלים או שמחזירים..
בפעם האלףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף:
הם לא גדלים בכאלה כלים!!!
ראית את העבידית שהבאתי לך-חייתה בכיף ובסבבה בפלסטיקה שיותר מימנה היא לא צריכה.
הם לא אמרו שככה הם יגדלו אותם.

פשוט תדעו מתי לשים ברקס חבר'ה, גם מדבר טוב יש כזה דבר "יותר מדי"