טוב אני ינסה לעזור לך........
כרכן תירס כמו שזה נשמע לא קרחן ולא כרחן - זה לא איזה דלוק בקרחנה ביער
כרכן מהמילה לכרוך
תירס כמו תירס שאתה אוכל......
אמור תודה לאבשלום קור ולאליעזר בן יהודה 😈
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים!כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!
אני מוסיף בשביל שהבחור שילמד
אליעזר בן יהודה לימד את בנו עברית והוא היה האדם הראשון שנולד שדיבר עברית בלי לדעת שפה אחרת.
שלא כמו שאר העולים ארצה 😄
ואבשלום קור - הוא קצת יצור אבל הוא תותח בשפה ומנהל החידון התנכי......או משהו
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים!כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!
תוספת !!! טל עם כבר אז יותר נכון
אליעזר בן יהודה הוא הבית הראשון שבו דיברו עברית "חדשה" באותם שנים 1858-1922
הבית העיברי הראשון...
ועוד קצת (:
מפעל חיו היה המילון העברי ההיסטורי ועל מילון זה שבו היו תרגומים של השפה העתיקה ומעבר לשפה העברית ה"חדשה" ועל זה נקרא מחייה השפה העברית
רגע של ידע עם לירון סופר 😲
>-<>~~~~~~~~~~~if your not a member in snakes you crawl~~~~~~~~~~~<>-<
ועוד דבר מבחינת הכרכן כל כך התרגשות היה פה ששחכתי לענות :?
אז באופן כללי מבחינה חיצונית זהו רק הצבע
מבחינת גנים זה בעצם אי מלנין שגורם לאותה הופעת אלבינו...זה קצת יותר מורכב אבל זה על קצה המזלג...
>-<>~~~~~~~~~~~if your not a member in snakes you crawl~~~~~~~~~~~<>-<
משו קטן שדי חשוב..בעקבות חוסר גן המלנין אצל האלבינו..לא בריא להוציא אותו לשמש, מכיון שגם המלנין מגן מפני קרני שמש לא בריאות..שכאמור לאלבינו אין אותו אז אין שום דבר שמגן.
אם אני לא טועה לא מדובר בחוסר מלינין לגמריי אלה המלינין הוא בכמות נמוכה יותר.......מאשר מופע רגיל