האם הטרנטולה יכולה לצאת מכזה פתח?

קניתי פלסטיקה במידה קטנה שתאפשר לי בנוחות להוציא והלכניס מזון,או סתם לצפות ולצלם ביותר נוחות את הטרנטולה. המידות הן: גובה: 12 ס"מ, רוחב 12 ס"מ,אורך 20 ס"מ. זה ניראה לי ממש נוח כי לא צריך בכלל לפתוח את כל המכסה יש פשוט את החלון הזה מלמעלה. עוד לא העברתי את הטרנטולה לשם אני קודם רוצה לראות מה קורה איתה בכלל אם היא משילה או לא.
קניתי גם מסתור קטן שתרגיש בטוחה.
השאלה שלי היא כזאת, ידוע שטרנטולות יכולות לדחוס את הגוף שלהן על מנת לעבור במעברים צרים(או לפחות כך קראתי),אני חושב שהחורים של הפלסטיקה לא מספיק גדולים בשביל שהיא תצא, אבל אני רוצה את דעתכם בנושא, היא בערך 3 וחצי 4 ס"מ גג(את החור העגול אני אאטום ליתר ביטחון. אתם בטח מכירים את הפלסטיקות האלה אבל בכל אופן צירפתי תמונה. אגב,קניתי רשת ליתר ביטחון שאם תגידו שזה גבולי אני פשוט מדביק את הרשת לפתחים,אבל אולי לא צריך את זה בכלל.
פלסטיקה.jpg
לא נירא ה לי אין מצב שהיא יוצאת אבל ליתרביטחון קח דבק נייר ותדביק שם חתיחה קטנה
תאטום איך שסימנתי לך כדאי שלא תברח הלחות ובדרך גם תעיגול הזה.
צלם גם את המסתור שקנית לה ואת הצמח P: הצמח זה לאקוריומים או שהוא של אקסזטורה?
תאטום מבפנים החוצה כדאי שהיא לא תידבק.
ae_189.jpg
את כל זה לאטום?
אתה חושב שנחוצה רשת לחלק הלא אטום? או שאין מצב שהיא תידחס או תנסה לפחות לכזה פתח?
תגובה מגיא תעזור כי הוא מכיר טוב את הגודל שלה..
בקשר לצמח והמסתור לא השקעתי הרבה זה רק טרריום עד שהיא תגדל ואז אני אעבור לדבר האמיתי, זה לבינתיים.
הצמח סתם פשוט כזה של אקווריום אני חושב. והמסתור זה איזה כד שאני צריך לשפצר עוד.
אגב,אני מתלבט אם לשים את המסתור, האם הן כל היום שם ? אם כן לא יהיה אפשר לראות אותה כמעט אף פעם..
איך שלכם מתנהגות?
אמרת שהיא 3-4 בערך אז אני בטוח שהיא לא תנסה לצאת החוצה.
תחכה לגיא שיגיד אם האיטום הוא בסדר.
אאא נכון שחכתי שהוא מגדל אדומת ברכיים ואני חושב שהקוטר של החור זה איזה ס"מ.
אה אז לא צריך לאטום בכלל גיא בשביל לחות? להשאיר הכל פתוח כמו שזה?
הרווחים במכסה הם חצי ס"מ כל אחד, לא ניראה לי שהיא יכולה לצאת מכזה פתח,מרכז הגוף שלה רחב יותר מה אתה אומר?
אוקיי, אם סומכים עלי זה כבר טוב. חח :D אתה בטוח מכיר את הפלסטיקות האלה זה הרגילות שמוכרים בכל החנויות של החיות ודומה לזאת שמצולמת אצלך..
אז רק תגיד לי שניה בקשר ללחות, זה לא באמת יותר מדי פתוח בשביל לשמור על לחות כלשהי בתוכו? המזגן אצלי פועל כל היום. לא לסגור כלום שם?
לא, פשוט תאלץ לדאוג שהמצע ישאר לח, כלומר, להרטיב אותו לעיתים קרובות יותר מאשר בחדר ללא מזגן.
אני מציע לך להכניס לה כלי קטן עם מים לאחר הנשל הקרוב, סתם ליתר ביטחון. פשוט המזגן מייבש את האוויר.
https://he-il.facebook.com/tarantula.pit