הדברה בבית וההשפעה על העכבישים שאני מגדל.

אני רוצה לעשות הדברה כיוון שיש לנו סדקים בקיר ושמתי לב שמאיפה שהששן חום יצא יש המון עכבישים שקופים קטנים, ממש הרבה... אם כבר עושים אז עושים לכל הבית אני לא יודע לאן הם הלכו חלק. השאלה שלי היא למבינים בהדברה, אני לא הולך לעשות את זה בחדר שלי כיון שאני מגדל שם את הטרנטולה ועוד כמה עכבישים. אבל אם עושים הדברה במטבח למשל, ושם אני מטפל בעכבישים, על השולחן, זאת אומרת מאכיל, מנקה/מתחזק, האם יכולה להיות בעיה? זה על השולחן אבל השאלה אם החומרים באוויר או שהם ספציפית על משטחים.
אני לא רוצה שיקרה כלום לטרנטולה שלי בגלל זה חשוב לי לדעת, מקסימום נעשה רק באמבטיה איפה שמצאתי את הששן חום ושאר העכבישים..
כאשר עושים הדברה מרססים את הפינות ולאורך הקירות (פאנלים ). לאחר מכן סוגרים את הבית למשך מספר שעות על מנת שפעולת הרעל תיהיה מקסימאלית.
בפעם האחרונה שאני עשיתי הדברה בבית, הוצאתי את כל הטרנטולות וחרקי ההאכלה למשך כיומיים, בכדי ליהיות בטוח שלא נשקפת להם סכנה.
לאחר האיוורור הממושך, אין בעיה להניח את הכלי בו משוכנת הטרנטולה על משטח שלא רוסס, כגון שולחן המטבח.
https://he-il.facebook.com/tarantula.pit
אבל לא לוקח לחומר הרבה זמן לפוג?כי נשאר הרבה זמן אח''כ ריח לא?
guy.gכאשר עושים הדברה מרססים את הפינות ולאורך הקירות (פאנלים ). לאחר מכן סוגרים את הבית למשך מספר שעות על מנת שפעולת הרעל תיהיה מקסימאלית.
בפעם האחרונה שאני עשיתי הדברה בבית, הוצאתי את כל הטרנטולות וחרקי ההאכלה למשך כיומיים, בכדי ליהיות בטוח שלא נשקפת להם סכנה.
לאחר האיוורור הממושך, אין בעיה להניח את הכלי בו משוכנת הטרנטולה על משטח שלא רוסס, כגון שולחן המטבח.
אבל גיא אם אני לא עושה ריסוס בחדר שלי אתה חושב שזה יגיע לשם? כי אין לי איפה לשים את הטרנטולות ליומיים אם בכל הבית יהיה ריסוס..
חשבתי אולי לעשות ריסוס לבד עם K300 בפינות באמבטיה, אתה חושב שזה אפקטיבי? לא ניראה לי שזה כמו הריסוס של המדביר ובכל אופן זה בטח נישאר לזמן מוגבל מאוד לא?
guy.gכן, אך החומר משפיע רק במקומות שרוססו. כלומר, רק פרוק רגליים שיתהלך על הריצפה, ייפגע.
אתה מדבר בריסוס ביתי רגיל? וכמה זמן זה מחזיק שם? כי המדבירים אומרים שאצלם הריסוס מחזיק שנה.
guy.gאני מדבר על הדברה.
אה, ובמידה ואני מרסס לבד עם ספרי כזה שקונים לבית זה יהיה אפקטיבי? זאת אומרת זה ישפיע רק נגיד שבוע או יותר זמן?
guy.gאתה יכול להשתמש ב K2000. היצרן טוען שזה אפקטיבי לכחצי שנה וההשפעה היא נקודתית.
סבבה תודה!