לא היה לי מה לתת לו ולא האמנתי שהוא יצליח כי הגרביל יותר גדול מעכבר.
לקח לו איזה חצי שעה לבלוע אותו וזה ישב לו בבטן שבוע בערך עד שהבליטה נעלמה...
לדעתי הגרביל היה יותר מפי 2 מהעובי המקסימלי של צ'רלי.
😎
זה בסדר גמור...
נחש יכול לבלוע טרף שלפעמים נראה לנו גדול מידיי ובלתי אפשרי לנחש.......
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים!כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!
AC/DCאז בואו כולנו נתחיל לתת לכרכנים שלנו שרקנים, ארנבים ותרנגולות אחרי הכל זה נראה בלתי אפשר אבל זה נחש אתה יודע ...
זה לא דבר טוב אבל אפשרי ...
לא סתם אנשים כולל אתה ממליצים על רף של פי אחד - פי אחד וחצי מהחלק הכי עבה ...
נראה לך שנחש בטבע נתקל באיזה גרביל גדול ואומר לו....... שמע מצטער "אתה לא הרף שלי"......"לא אכלתי חודש אבל אתה לא הרף שלי".....
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים!כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!
AC/DCלא , כמו שאפשר לראות את הכרכן שהוא אכל אבל הוא גם עלול להקיא
ויכל זה לא תמיד טוב
כמו שאתה גם יודע לרב הנחשים בטבע יש תוכלת חיים יותר קטנה
אני מאמין גם שנחש שלא גובע ברעב בטבע הוא יותר חזק בהרבה מנחש שגודל בשבי לרב
הגיע הזמן שתפסיק להאמין ולקשקש שטויות ותתחיל לוודא עובדות, לא יודע מה איתך אבל טבע זה טבעי ושבי זה לא טבעי......הרף שממליצים לך הוא בגלל שלרוב האנשים קשה לעשות פרופורציות.......אני אומר לך שנחשים יכולים לאכול טרף ממש גדול והוא גם יכול להספיק להם ליותר זמן
בכל הכרכנים שיש לי, לא הייתה הקאה אחת... גם כשה נתתי טרף גדול. משכן, כרכנים לא לוקחים מש"גדול עליהם". קינגים כן טורפים לפעמים משלא היו צריכים, ואז.... קרה לי איזה פעמיים בשנתיים אחרונות....
לינה אי אפשר לקבוע כזה דבר, להניח שכרכני תירס נחנו בחוש מדידה טוב יותר או פחות משל נחשים אחרים. אין שום סיבה לאמונה בקיומו של חוש כזה ויש הרבה יותר מדי גורמים בדרך שיכולים היו לגרום לכך שקינגים כן ניסו והכרכנים לא. בין השאר מידת רעב.
בעניין הטבע ושבי, בטבע תוחלת החיים נמוכה יותר, אז מה שקורה בטבע זה לא מה שדווקא רוצים שיהיה בשבי.
אין זה אומר אבל שהאכלה במכרסם גדול יותר זה רע, להיפך. מדי פעם גיוון זה נכון מאוד, וגם לפעמים לשנות את הטווח שבין ארוחה אחת לזו שאחריה. כול עוד הנחש אינו מקיא ומעכל את המזון- חילוף החומרים שלו מתפקד יופי.
הקינג קלי' שלי אוכל יופי של חולדות צעירות וגם הקינגית השחורה שהיא כולה 110 היא נראית כאילו זה גדול עליה אבל פשוט לוקח לה יותר זמן מעכבר שהיא מסיימת בחצי דקה...
Y
yair
זה לא הכי בריא בעולם,
ואיי בתמונה הוא באמת נראה גדול.(הגרביל)חח
Itaiהקינג קלי' שלי אוכל יופי של חולדות צעירות וגם הקינגית השחורה שהיא כולה 110 היא נראית כאילו זה גדול עליה אבל פשוט לוקח לה יותר זמן מעכבר שהיא מסיימת בחצי דקה...
לא בריא להאכיל בחולדות צעירות לאורך זמן והסיבה לא קשורה לגודל אלא לכך שבחולדות הצעירות (בנות לא יותר מחודשיים אני מנחש) שאתה נותן לקינג שלך אין הרבה סידן שהנחש שלך צריך לעומת עכבר בוגר אשר השלד שלו מלא סידן.