- כמה שאלות לגבי עב-יד כושי

* עקץ אותי עב-יד כושי כמה פעמים באותו המקום ולפי דעתי הוא עדין תינוק.. הוא רק 5 ס"מ וזה לא כואב בכלל יש רק סימן בקטנה.. מה לעשות ?

* עב-יד כושי שותה מים כמו כול שאר העקרבים ?

** מאוד כיף לי פה בפורום באמת.. אף פעם לא היתי ככה פעיל בפורומים והינה פעם ראשונה חח למדתי המון כאן ובאמת שטוב לי.. אתם אחלה של אנשים מילה שלי
שלום לך וברוך הבא לפורום שלנו.
אנו נענה לך על כל השאלות ונדריך אותך בכל אשר תבקש, רק עשה לנו טובה, בבקשה, והשתדל לרשום שאלות עינייניות, המנע מהודעות ספאם למיניהן ואל תקפיץ הודעות מלפני חצי שנה רק על מנת לרשום דברים כמו "איזה יופי ". מעבר לכך, הרגש בבית.
את כל הנושאים שאינם קשורים לחסרי חוליות אתה מוזמן לשאול בפורומים המתאימים. לשאלתך, מקומם של תחביבים ושאר עיסוקים ב"פורום שלנו ". אתה יכול לערוך הודעות באמצעות כפתור "ערוך " המופיע בצידה השמאלי העליון של הודעתך.
האם קראת את תקנון האתר המופיע בראשו של כל פורום?
https://he-il.facebook.com/tarantula.pit
קודם כול תודה רבה מיכול הלב..

אני לא כותב שאלות עיניניות ? אני דוקא חושב שאני כן אחי.. כי כול השאלות שאני שואל ומפנה פה אליכם קשורות בעקרבים אז ככה שאני לא יודע על עוד איזה עינין אני יכול לדון ולישאול עליו כאן איתכם..

מה זה הודעות ספאם גבר ? ואני מיצטער מראש על הבורות חח

והחלק של ההקפצה אחי.. פשוט יש רק דף אחד בעקרבים אז זה לא משנה כול כך.. אני בטוח שאם מישהו ירשם לפורום הוא יתענין בכותרת הנושא ויגיב לה בידיוק כמוני.. חח ואני לא אחד כזה שמגיב רק בישביל הודעות חח

אז בחפיף זה קרה רק ביגלל שיש דף אחד בעקרבים אז הסר דאגך מיליבך :)

וכן קראתי את התקנון אחי.. איך שנירשמתי ניכנס אלי בהודעה פרטית ben ונתן לי קישור
היי אלי, אמרתי לך כבר שיש רק דף אחד בפורום הזה ביגלל שהוא חדש יחסית לשאר הנושאים באתר, זה לא אומר שמותר להקפיץ, הקפצה מבוססת על התאריך שבוא ניכתבה ההודעה החדשה, ורק כדיי שתבין- ספאם או Spam זה הודעות חסרות תכלית שמפריעות לכלל.

אגב אחי אם אתה רוצה ליראות איזה עקרבים יש בארץ ואיזה מהם ארסיים לך למאמר שבאתר הראשי, באמת מאמר מצויין, ואם אתה מעוניים במידע מקיף יותר תחפש ברשת, מידע לא חסר.

אלעד.