אם אתה מתחיל אז עדיף שתלך על המתכדר, כי הבואה הרבה יותר גדולה וקשה לטפל בתור מתחיל..
אני אישית הייתי ממליץ לך על זעמנים כמו קינגים וכרכנים, אבל זה הטעם שלי
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים!כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!
בתור נחש ראשון לא הייתי ממליץ על בואה כי הוא ממש תוקפן שהוא קטן..
K
Kokopelli
Snowבתור נחש ראשון לא הייתי ממליץ על בואה כי הוא ממש תוקפן שהוא קטן..
כמעט כול הבייבי המאוד צעירים תוקפניים. הם נרגעים עם טיפול.
בואות ספציפית הם נחשים גדולים יחסית לזעמנים כבר מבקיעה, וביס מבואה מורגש בהרבה משל כרכן תירס לדוגמא
Snowבתור נחש ראשון לא הייתי ממליץ על בואה כי הוא ממש תוקפן שהוא קטן..
כמעט כול הבייבי המאוד צעירים תוקפניים. הם נרגעים עם טיפול.
בואות ספציפית הם נחשים גדולים יחסית לזעמנים כבר מבקיעה, וביס מבואה מורגש בהרבה משל כרכן תירס לדוגמא
דובר על בואה או מתכדר ולא על כל בייבי ומתכדרים תוקפניים זה מראה נדיר בכל גיל לעומת בואות שזה לא נדיר בעיקר בצעירותן ולפעמים גם בבגרותן.
גם אני מתלבט כמוך בין בואה ומתכדר בתור נחש ראשון ולפי מה שהספקתי לקרא עד היום, נראה שהמתכדר יותר נוח לגידול מהבואה.
אבל עד שאני לא אחזיק את שני המינים האלו בידי וארגיש אותם , אני לא אהיה סגור על עצמי :)
תוסיף לכל מה שאמרו לך פה את החיסרון אצל המתכדרים שיש איתם יותר בעיות האכלה מאשר אצל הבואות. אה כן .. לעניין הלחות ... בואות דורשות לחות גבוהה יותר ממתכדרים..
Oceanגם אני מתלבט כמוך בין בואה ומתכדר בתור נחש ראשון ולפי מה שהספקתי לקרא עד היום, נראה שהמתכדר יותר נוח לגידול מהבואה.
אבל עד שאני לא אחזיק את שני המינים האלו בידי וארגיש אותם , אני לא אהיה סגור על עצמי :)
תוסיף לכל מה שאמרו לך פה את החיסרון אצל המתכדרים שיש איתם יותר בעיות האכלה מאשר אצל הבואות. אה כן .. לעניין הלחות ... בואות דורשות לחות גבוהה יותר ממתכדרים..
עכשיו שאני חושב על זה.....אם יש לך מאיפה להביא חולדות וטרריום גדול (ושוב) מקום להביא ממנו חולדות ועכברים זמינית תמיד ואתה מסודר מבחינת זמן אוכל ומקום אז אתה יכול ללכת על בואה
גם אני הייתי ממליץ למתחיל מתכדרר כמו שכולם ממליצים מתכדרר ...
תחשבו על "הצום" שהוא עושה מגדל מתחיל יבהל עם אין מי שיעזור לו..
בואה באמת נחש לא למתחילים אבל יש פה כמה וכמה אנשים שהיתחילו אם בואה ..
אני אישית התחלתי עם מתכדרר נחש חמוד עכשיו לא עושה ממש בעיות אם אוכל ..
אחי תעשה מה שבראש שלך נגיד בואה לא עושה בעיות עם אוכל אבל אם כמו שאמרו לך יש לך ספק אוכל זמין ויהיה לך מקום לנחש של 3 מ' אז סבבה ..
בכול זאת לך על מתכדרר נחש טוב ויפה..
בהצלחה,
Y
yair
תחשוב שהבואה היא מין בריון והמתכדר הוא מין ילד קטן,
בקיצור תלוי בטעם שלך.