יומני גידול ומעקב לבעלי חיים!כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!
שמע, חכה לתשובה של גיא גפני המנהל או של אחד מחברי הצוות חסרי חוליות
לי אישית זה נראה שאתה גם בכלל לא מגדל אותה כמו שצריך......המצע לא נראה לי מתאים ולא יוצר לחות בסיסית בשביל הטרנטולה.......
מה זה חצץ של אקווריום?
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים!כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!
אני התחלתי מפרוונית...
רק לא ממש היה לי ראש לטרנטולה חומה שאי אפשר ממש להיתקרב אליה.
אז לטובתי לטובתה שיחררתי אותה וקניתי אדומת בירכיים :D
אני ממליץ לך לעשות כמוני תשחרר אותה כי היא תמות לך עוד יום כניראה לפי המצב שהיא ניראית בוא
אם היא עוד לא מתה היא תמות בקרוב- בכל מקרה הייתי ממליץ לך להעביר אותה לICU (Intense Care Unit) ולראות מה יקרה. ICU זו קופסה עם מעט נייר סופג בתור מצע ואם אפשר אז גם צלוחית מים קטנה.
שמעתי על מקרים בודדים בהם מגדלים הצליחו להחזיר טרנטולה מ"עיקול המוות" (נקרא כך בגלל איך שהרגליים מעוקלות).
למה מיקרים בודדים? השיטה הזו הצילה לי כבר מספר טרנטולות בעבר.
העיקרון הוא בידוד לשם הקלה על הטרנטולה בתהליך הלוחמה בזיהום חיידקי או התייבשות קשה.
דאג להניח את הכלי במקום חשוך וחם. בתקופה זו של השנה, טמפרטורת החדר תיהיה די והותר.