הנחש הקטן נדבק לסלוטייפ והלסת שלו התעקמה!

חזרתי עכשיו מחברים ובדקתי עם הנחש בסדר בכלוב החדש..
והכנתי לו בית כזה ועטפתי חלק שם בסלוטייפ שיחזיק משהו וחצי מימנו נידבק וזה סילוטייפ חזק חזק
לקחתי את הבית הקטן הזה למטבח לראות יותר טוב ואבא שלי קם עכשיו אז אמרתי לו שנדבק לי הנחש,הוא בא ליראות הסתובבתי להביא מספריים לגזור תסלוטייפ בשביל שאני יוכל לעשות את זה בזהירות ואבא שלי תלש אותו!! איך התעצבנתי
אבל הוא יצא בסדר אבל הלסת שלו או איך שלא קוראים לזה החלק של הפה למטה התעקם חלק.
שלח תמונות.
בלי תמונות קשה לדעת מה הנזק אם בכלל.
יכול להיות שהוא פשוט פרק את הלסת ואז הוא גם יחזיר אותה.
זאת דוגמא מצויינת לחברי פורום צעירים אחרים של מה לא לעשות.
לא לשים בטרריום חפצים שעלולים להזיק לנחש בינהם חומרים דביקים או חפצים שאינם מקובעים ועלולים ליפול על הנחש או איתו.
אם יש למישהו עוד תוספות למה לא לשים בטרריום של נחש ובעיקר נחש בן מספר שבועות מוזמן להוסיף כמובן.

ואני מבקש להיות עיניניים בהודעות שלכם אחרת הם סתם ימחקו.

http://www.kef-hayot.co.il
החיות שלנו, הכיף שלכם!
בהתאם למה ש-snake i אמר.

לנחשים יש את היכולת לפרוק את הלסת שלהם מהמקום ולהחזיר אותה בחזרה.
לרוב הם משתמשים ב"כישרון" זה באכילה, הנחש פורק את הלסת וכך הוא יכול לפתוח את הלוע יותר גדול ובכך להכניס טרף גדול יותר אל תוך חלל פיו. בסוף האכילה שים לב שהנחש פותח את הפה, כשהוא עושה זאת הוא בעצם מחזיר את הלסת למקומה הטבעי.

אם הוא באמת פרק את הלסת אז הוא יכול להחזיר אותה, אם לא אז זה כבר עניין אחר שצורך תמונות.
אישית הייתי ממליץ לפנות לוטרינר בכול מקרה. זה טוה ויפה שאכן נחש מסוגל לפרוק את הלסת- אך העשייה הזו היא במודע וידיעה איך ללהפעיל את שרירי הפה כדי לא לגרום נזק לסחוס וכלי דם- במקרה הזה מדובר בתלישה.

גם אם התמונה תראה "פריקה פשוטה וקלאסית", לא הייתי מסתמך על זה וכן הולך לברר אם הנחש סובל מפגיעה פנימית.

בכול מקרה אני מקווה שלמדת משהו לגבי לאפשר לאבא שלך לטפל בנחש- באמת שהייתי מצפה ממנו לקצת יותר שיקול דעת.

בכול מקרה בהצלחה שתהיה.