אני מאכיל את הקיג שלי שניצל רגל של תרניגולת .
האכלת נחשים חוץ מעכבר
אני לא ממליץ על להאכיל נחשים בשניצל,
נחשים צריכים לאכול בע"ח שלמים,כולל המעיים וכולל הכל,
ולא רק חלק מסויים..
נחשים צריכים לאכול בע"ח שלמים,כולל המעיים וכולל הכל,
ולא רק חלק מסויים..
K
barak2אני מאכיל את הקיג שלי שניצל רגל של תרניגולת .בקצב הזה תגרום לרככת בנחש שלך. אין מקור סידן בשריר(שניצל). נחש זקוק למכלול כול החומרים שאותם מקבל מטרף שלם בלבד.
בשום פנים ואופן לא מונעים מנחש תזונה נכונה בצורה כזו.
רככת= היחלשות השלד עד למצב של שברים ארעיים והתעקמות, נזק שהוא בלתי הפיך.
אורן נראה לי שהוא רוצה לאכול לך את שניצל חחח סתם בכל אופן אורן צודק וזה יכול לגרום לבעיות עקב חוסר ברכיבים תזונתיים שונים
ע
כן ויהי חסר לו ירק.. כי נחש נכון לא אוכל ירק אבל הוא צריך אותו (כאילו הוויטמינים שלו) ומקבל אותו מהמעיים של העכברים וחולדות.. והוא לעולם לא יקבל את זה משניצל אל סטיק עגל
A
כמו שאמרו קודמיי, לא כדי להאכיל בשניצל או ברגל של תרנגולת.
עכברים הם המאכל הכי מומלץ לנחשים(או חולדות אבל השאלה באיזה גודל הקינג שלך והאם הוא יכול לאכול חולדה.).
אם אתה לא מוצא ספק עכברים שלח לי בפרטי איפה אתה גר ואני אנסה למצוא לך ספק.
עכברים הם המאכל הכי מומלץ לנחשים(או חולדות אבל השאלה באיזה גודל הקינג שלך והאם הוא יכול לאכול חולדה.).
אם אתה לא מוצא ספק עכברים שלח לי בפרטי איפה אתה גר ואני אנסה למצוא לך ספק.
B
אתם צודקים במאה אחוז עבור השניצל אבל אני נותן לו את הרגל עם העצם הדרך הזות לימד אותי חבר מקנדה שהוא מגדל פיתוני עצים
A
אני מציע לך להאכיל בעכברים או חולדות....אתה רוצה תקשיב אתה לא רוצה אל תקשיב.
K
barak2אתם צודקים במאה אחוז עבור השניצל אבל אני נותן לו את הרגל עם העצם הדרך הזות לימד אותי חבר מקנדה שהוא מגדל פיתוני עציםגם אנשים מחו"ל יכולים לטעות.
ללא האיברים הפנימיים וסידן יותר זמין הנחש שלך הולך לפתח בעיות בשלד- שברים ועקימויות שלא ניתן יהיה לתקן.
חברה' פה זה לא "מי יותר חכם". פתחו ספר או מאמר ותקראו למען השם. יש לכם בעל חיים בידיים וכול מה שאתם עושים זה מה ש"ההוא אמר לי לעשות"?
מה נסגר?
אתה מבטיח לנחש שלך חיים בייסורים ונזק בלתי הפיך אם תמשיך ככה- קצת יוזמה וראש גדול, תקרא איך לגדל את הבעל החיים שלקחת את האחריות לגדל.