אני רוצה לישמוע דעות שלכם על העכביש שלי אחרי הנשל השלישי :-) 14.7.2007
תמונה של לבנת הבירכיים שלי
איפה העכביש?
חחח סתם ,תמונה נחמדה!
חחח סתם ,תמונה נחמדה!
93%teens listen to rap if you are one of those7% put this in your signature
זאת לבנת בירכים ענקית נכון?
יש לי גם אחת שהיתנשלה אצלי פעם אחת לבנתים חח אני מחכה שהיא תעבור עוד 2 נשלים ניראה אותה עם תהיה כמו שלך..=]
יש לי גם אחת שהיתנשלה אצלי פעם אחת לבנתים חח אני מחכה שהיא תעבור עוד 2 נשלים ניראה אותה עם תהיה כמו שלך..=]
וואו מדהימה אריאל!איך זה שלי יש אדומת ביכים אחרי נשל רבעי כבר ובקושי רואים לה את האדום בבירכים?כאילו רואים אבל ממש קצת לא ברור כמו פה
ותגיד היא יכול כבר לגרד עליך שערות?מזל טוב!!מדהימה :D
ותגיד היא יכול כבר לגרד עליך שערות?מזל טוב!!מדהימה :D
להבריש שערות עדין לא יצא לי ליראות לא נירא לי אבל מוקדם מידי.
בקשר לפסים הלבנים תגוון באוכל ותידאג ללחות גבוא אני למשל מאכיל אותה בצרצרים ,וזחלי קמח
בקשר לפסים הלבנים תגוון באוכל ותידאג ללחות גבוא אני למשל מאכיל אותה בצרצרים ,וזחלי קמח
oferh123אה סבבה :D ככה שאין ל י מה לידאוג שהיא מתפתחת לאט נכון?לא אין לך מה לידאוג זה פשוט האדומת בירכים מיתפתחת לאט ביחס לשאר הטרנטולות..
הברכיפלמות אינן מתפתחות לאט בהשוואה לשאר הטרנטולות, אלא בהשוואה לטרנטולות בעלות קצב גדילה מהיר כמו לבנת הבירכיים, גרין בוטל בלו, הסוג פואקילוטריה וכו'
ישנם סוגי טרנטולות שהינם באמת איטיים, אך לא הברכיפלמות, קצב הגדילה הממוצע של הברכיפלמות מוגדר כבינוני.
ישנם סוגי טרנטולות שהינם באמת איטיים, אך לא הברכיפלמות, קצב הגדילה הממוצע של הברכיפלמות מוגדר כבינוני.