שאלה על איגואנה ירוקה

שלום
יש לי כמה שאלות
1. יש לי איגואנה ירוקה ווהיא חדשה אצלי היא לא רוצה לאכול למה ?
2. יש לי גם נחש בוא מה שאני רוצה לשאול זה ככה עם יש מצב שאני שם את הבוא עם האיגואנה באותו טרריום הבוא לא יוכל אותה ?
תודה
benaimשלום
יש לי כמה שאלות
1. יש לי איגואנה ירוקה ווהיא חדשה אצלי היא לא רוצה לאכול למה ?
2. יש לי גם נחש בוא מה שאני רוצה לשאול זה ככה עם יש מצב שאני שם את הבוא עם האיגואנה באותו טרריום הבוא לא יוכל אותה ?
תודה

1,היא חדשה , תן לה לנוח..שים אותה במקום שקט ורגוע ומחר תנסה להאכיל...

2,הם לא יסתדרו יחד , אל תשים אותם ביחד אפילו לא לכמה שניות !
חבר'ה אני חושב שהוא הבין שאתם נהנים לרדת עליו אבל זה לא עונה לשאלות, עכשיו לשאלתך:
benaimשלום
יש לי כמה שאלות
1. יש לי איגואנה ירוקה ווהיא חדשה אצלי היא לא רוצה לאכול למה ?-יכולות להיות מיספר שונות, סטרס היא הכי אפשרית, אם כמו שציינת היא לטאה חדשה אז היא לא מכירה את הטרריום החדש שלה, ויקח לה זמן להיתאקלם, אל תילחץ.2. יש לי גם נחש בוא מה שאני רוצה לשאול זה ככה עם יש מצב שאני שם את הבוא עם האיגואנה באותו טרריום הבוא לא יוכל אותה ? -אף פעם, בשום מצב, לא משנה באיזה זמן אל תמקם שני סוגים שונים של זוחלים באותו הטרריום, הסיכוי שהם ישרדו יותר נמוך מים המלח, יש סיכוי עצום שאחד מהם יראה את השני כטרף\איום ויתקוף, ואני יודע שאם אורן יראה את ההודעה הזאת הוא ירצה להוסיף שיש סיכוי טוב שטפיל לא מזיק של הנחש יעבור לאיגואנה ויהרוג אותה\יפתח חסינות, אני באמת מציע שאם אתה יכול תחזיר את האיגואנה, לטאה מדהימה אבל ממש לא בנייה למגדל המתחיל, רק אם אתה ממש לומד עלייה, ואני מיתכוון ממש!
תודה
אלעד שלום אני רואה שאת יודע ומסכיל בנושא זה
אני רואה שכולם פה באוה לרדת אלי אז בגלל שאני רואה שאתה מסכיל בנושא
הזה אז רציתי את האיימל שלך ככה שאני ישאל שאלות כי אני חדש עם לטאות
תודה
בי
~אלעד~חבר'ה אני חושב שהוא הבין שאתם נהנים לרדת עליו אבל זה לא עונה לשאלות, עכשיו לשאלתך:
benaimשלום
יש לי כמה שאלות
1. יש לי איגואנה ירוקה ווהיא חדשה אצלי היא לא רוצה לאכול למה ?-יכולות להיות מיספר שונות, סטרס היא הכי אפשרית, אם כמו שציינת היא לטאה חדשה אז היא לא מכירה את הטרריום החדש שלה, ויקח לה זמן להיתאקלם, אל תילחץ.2. יש לי גם נחש בוא מה שאני רוצה לשאול זה ככה עם יש מצב שאני שם את הבוא עם האיגואנה באותו טרריום הבוא לא יוכל אותה ? -אף פעם, בשום מצב, לא משנה באיזה זמן אל תמקם שני סוגים שונים של זוחלים באותו הטרריום, הסיכוי שהם ישרדו יותר נמוך מים המלח, יש סיכוי עצום שאחד מהם יראה את השני כטרף\איום ויתקוף, ואני יודע שאם אורן יראה את ההודעה הזאת הוא ירצה להוסיף שיש סיכוי טוב שטפיל לא מזיק של הנחש יעבור לאיגואנה ויהרוג אותה\יפתח חסינות, אני באמת מציע שאם אתה יכול תחזיר את האיגואנה, לטאה מדהימה אבל ממש לא בנייה למגדל המתחיל, רק אם אתה ממש לומד עלייה, ואני מיתכוון ממש!
תודה

הנחה מאוד נכונה בעניין הטפילים, ככלל, האיגואנה תסיים בתור מזון, וסביר להניח שהנחש ייפצע גם בתהליך.
באמת שלא לאכלס שני סוגי זוחלים ביחד, אפילו לא שני סוגי נחשים ביחד... לא תורם לכלום ומסכן את שני הצדדים.

לגבי התזונה... לא מכיר איגואנות, סטרס הוא אפשרי... בייחוד באיגואנות, ראיתי מקרה של איגואנה שנכנסה לסטרס מטורף ושייפה את הראש שלה על הזכוכית של הטרריום... הראש שלה ממש היה מחודד... מזעזע.

בקיצור, אני מציע לאפשר לה מנוחה, לוודא שיש מים, מסתור, קרינת UV 8 שעות ביום לפחות וסלט טרי כמובן.
ובעיקר שקאט בכמה ימים הראשונים... בלי מגע.