גידול עקרב

רציתי לשאול כמה שאלות בקשר לגידול עקרבים
1)לפי מה שהבנתי מקריאת כמה שרשורים פה זה לגיטימי לצאת לחצר ולתפוס עקרב, אני צודק?
2)צריך לספק לו תנאי חום/לחות מיוחדים?
3)כל כמה זמן הם אוכלים?וזה משנה אם אני נותן להם רק תולעי קמח או צרצרים?
4)איזה גודל טרריום צריך לספק לעקרב?[בערך]

קראתי את המאמר שיש באתר אבל זהו עקרב מיובא ואני לא יודע אם הפרטים שנתונים שם על לחות וחום תקפים גם לילידי הארץ.
1) תלוי את מי אתה שואל..
2)כעיקרון עקרבים שמוחזקיםים באזור בו הם נתפסו יכולים לשרוד גם בטמפ' קיצוניות יחסית אבל
ברור שעדיף לשמור לחות וטמפ אידיאליות בשבילם.
3)אני אשית מאכיל 2 פעמיים בשבוע. בריא יותר לגוון כמה שיותר בזוגי המזון, אבל לדעתי זה בסדר..
4) תלוי איזה.

לשאלתך האחרונה הם לא.
1)התכוונתי חוקי..
2)סבבה, איזה תנאים?
3)אין בעיה
4)נגיד עקרב בגודל של עקרב צהוב מצוי

חח בשביל זה שאלתי את השאלות האלה..

תודה(:
אוקי אז כן זה חוקי..
בהנחה שאתה רוהצ לגדל עקצן צהוב אני חושב שהטמפ' צריכה להיותר בערך 26 - +
ורמת הלחות צריכה להיות בערך 60%...
לעקצן צהוב לדעתי תספיק פלסטיקיה באורך 25 ס"מ...אל כמה שיותר יותר טוב..

בהצלחה..
לכל העקרבים הישראלים אין צורך לספק תנאים מיוחדים, מלבד כלי שתיה.
הם רגילים לתנאים בארץ ועומדים בחום הקיץ וקור החורף.
עם זאת, יש לקחת בחשבון כי עקרבים החיים רק באיזורים צחיחים של הארץ (לדוגמה, העקרבון המידברי ) אינם רגילים ללחות הגבוהה השוררת במישור החוף או הצפון. או לחלופין שחרן יהודה הנפוץ המרכז ובצפון אינו רגיל ליובש הנגב.
ההבדלים אינם קריטיים, אך יש להעלות או להוריד מעט את הלחות, בהתאם למין ולאיזור תפוצתו הטיבעי.
https://he-il.facebook.com/tarantula.pit
guy זה בדיוק מה שהתכוונתי, נגיד אני תופס עקרב מהחצר שלי, הדבר היחידי שאני צריך לספק לו זה מים?אפילו בחורף?
בהצלחה בגידול עקרב צהוב, ותיזהר, לא רוצים עוד מההודעות אבל..
חברים, אולי תשתדלו לא להגיב על כל מילה הכי קטנה שמישהו מוציא פה מהפה? לא צריך להעלות בהודעה כל דבר קטן שעולה לכם בראש , במיוחד אם הוא לא קשור לפורום ובמיוחד לנושא ההודעה(הודעות מסוג "חחח, כן הא? חחחח" למינהן).

אמנם יש פה מנהלים ותקנון אך נראה שלכמה פה קצת קשה לציית לכך. קצת מרגיז להיכנס לפורום כשיש הודעה חדשה ולמצוא שזאת הודעה איוולית מהסוג זה.

קחו זאת כחומר למחשבה...
צודקת אבל זה פורום ובפורום מדברים זה לא כזה מזיק
אני דווקא מסכים עם אור. זה אומנם לא מזיק, אך בהחלט גם לא מועיל.
לא פעם ולא פעמיים ציינתי כי זהו פורום מיקצועי ולא צ'אט.
אני מצפה כי שיחות חולין העוסקות בצחוקים, גידול כלבים וחתולים, פוליטיקה או דעתכם על כל נושא בעולם שאינו פרוק רגליים, או חסר חוליות כלשהו, לא יתנהל כאן, אלא ב"פורום שלכם ".
מי שכבר הספיק להכיר אותי, יודע כי אני לא אוהב, ולא מעוניין, למחוק הודעות. אז תעשו טובה לי, לעצמכם ולשאר חברי הפורום, כבדו את חברי הקהילה והפסיקו להתנהג כאילו הפורומים השונים הם עוד תוכנת התכתבות כ איי. סי. קיו או SMS .
מעתה והלאה הודעות חסרות תוכן ימחקו, על מנת לשמור על רמת הפורום הנאותה.
תודה מראש לכולכם והמשך גלישה ושיתוף פוריים.

גיא גפני.
https://he-il.facebook.com/tarantula.pit