כמה עולה פרט בישראל?איפה ניתן להשיג?רביה קלה?איך התחביב של גידול המקלונים בארץ מפותח או לא?
מקלונים ויאטנמים
את האשכול הזה כבר ראיתי אבל אין בו את התשובות לשאלות ששאלתי....לכן שאלתי אותן...כמה עולה פרט?איפה ניתן להשיג?התחביב הזה מפותח בארץ?איך הרביה?
ראיתי ב79 שקל אם זה עוזר לך והם לא נראים לי ויאטנמים
הם נראים כמו עלים
ענף שיח הורדים זה עץ או פשוט וורדים ?
הם נראים כמו עלים
ענף שיח הורדים זה עץ או פשוט וורדים ?
הכוונה היא לשיח וורדים או שושנים.
רוב הסיכויים שהמקלונים דמויי העלים שראית ההם מקלונים אוסטרליים. גם המחיר נשמע מתאים.
רוב הסיכויים שהמקלונים דמויי העלים שראית ההם מקלונים אוסטרליים. גם המחיר נשמע מתאים.
מקלוני עלים אפשר טיפה מידע ?
אורך חיים , גודל , אוכל וכו' ?
הם בערך 8 סנטים
הגוף הוא מקל עגלגל והידים זה עלים אפשר תמונה לזיהוי ?
שווה לי 79 שקל לקנות ? לפני הנחה
מאיפה משיגים מקלונים ויאטנמים
אורך חיים , גודל , אוכל וכו' ?
הם בערך 8 סנטים
הגוף הוא מקל עגלגל והידים זה עלים אפשר תמונה לזיהוי ?
שווה לי 79 שקל לקנות ? לפני הנחה
מאיפה משיגים מקלונים ויאטנמים
באם אכן היית קורא את האשכול היית רואה כי רוב המקלונים מתרבים ברביית בתולים- אין צורך בזיווג ועל כן הרביה מאוד קלה!
ישנו מספר מצומצם של מינים שניתן להשיג בארץ, אך הבעיה האמיתית היא מה לעשות עם כל הצאצאים, שכן מאות קטנטנים בוקעים להם לפתע ומשאירים את המגדל בבעיה אמיתית.
ישנו מספר מצומצם של מינים שניתן להשיג בארץ, אך הבעיה האמיתית היא מה לעשות עם כל הצאצאים, שכן מאות קטנטנים בוקעים להם לפתע ומשאירים את המגדל בבעיה אמיתית.
אני, אישית, מחכה שהם יגדלו ונותן אותם לטרנטולות או מחלק למי שמעוניין או משמיד אחוז ניכר מהביצים לפני שיספיקו לבקוע.
נו , אז אני אקנה ממך \אקבל 😛
נשאר משהו .?
תוך כמה זמן הם נהים גדולים?
אם נאמר אני ישם אותם באקווריום ענק זה יתאים להם לא ?
נשאר משהו .?
תוך כמה זמן הם נהים גדולים?
אם נאמר אני ישם אותם באקווריום ענק זה יתאים להם לא ?
אין מקלונים ברשותי כבר כשנה- פשוט התייאשתי בסופו של דבר מקצב ההתרבות המטורף שלהם. בעיה נוספת עם האכלת טרנטולות בהם היא שרק מקלונים בינוניים ומעלה הופכים בשרניים יותר ויכולים לשמש כמזון, כלומר צריך גם בעל חיים טורף גדול יחסית, על מנת שיראה בהם מזון.
לגבי קצב הגדילה של המקלונים, כמו כל פרוקי רגליים ובעלי "דם קר " למיניהם, הטמפרטורה וכמות המזון בהאכלה הם הקובעים את קצב הגדילה.
לגבי קצב הגדילה של המקלונים, כמו כל פרוקי רגליים ובעלי "דם קר " למיניהם, הטמפרטורה וכמות המזון בהאכלה הם הקובעים את קצב הגדילה.
כל המקלונים מתרבים באותו קצב?יש סוגים שיותר טובים להאכלה?ואם כן הם קלים לריבוי ?יש מאיפה להשיג?ומה התווך מחירים?תודה מראש רבה רבה טל
לדעתי, כפי שציינתי קודם, מקלונים אינם טובים להאכלה.
לגבי מחיר ומהיכן להשיג, עדיף שתפנה לאנשים שמגדלים בהודעה פרטית.
לגבי מחיר ומהיכן להשיג, עדיף שתפנה לאנשים שמגדלים בהודעה פרטית.
כל מי שמעוניין במקלונים אוסטרלים יכול לפנות אלי בה"פ.
אתר הבית של reptilez :
http://www.reptilez.co.il/index.asp
http://www.reptilez.co.il/index.asp
וכל מי שמעוניין לפרסם את עצמו, שיעשה זאת בלוח המכירות ולא בפורום.
שתי ההודעות ימחקו בימים הקרובים.
שתי ההודעות ימחקו בימים הקרובים.