camel spider4 ביולי 2007אני לא יודע יכול אם זה הגיוני שיהיה דבר כזה אבל אם יש וואלה זה מטורף.. http://fun.walla.co.il/?w=/5/51/552702הגב
talt4 ביולי 2007זה הגיוני ועוד איך...לא כל דררה יכולה ללמוד את זה זה תלוי בהחתה ובעוד גורמים אילוף באמ ברמה ממש גבוהההגב
מתן מגוס4 ביולי 2007ספרו לי מה יש שם?? זה לא מביא לי להיכנס זה נכנס לי לאתר סקס בגלל הווירוס המחורבן שנכנסתי אליו אני צריך להזמין תכנאי דחוףהגב
דקל4 ביולי 2007מה היא מתה?? אה לא.. מתן איזה יפה זה אתה מפסיד איזה בעסה לך... אבל אולי גם מה שאתה רואה יפה 😈93%teens listen to rap if you are one of those7% put this in your signatureהגב
camel spider4 ביולי 2007כן..ואין שהיא עושה שכיבות שמיכה..וואי ואין..איך שהיא רוצחת את המיסכן ההוא וואי זה הכי יפה..אין, סרטון רצחני.. מתן אתה פשוט מפסיד את הדבר של החיים שלך..הגב
Aaka_nany4 ביולי 2007אפשר ללמד תוכי לעשות הכול עם מספיק השקעה ורצון...אני לימדתי את התוכי החדש שלי לעשות "כן" עם הראש....(סתם דוגמא קטנה שאני מתגאה בה כי זה התוכי החדש)...הגב
talt4 ביולי 2007איך אפשר למכור חיה כמו תוכי האכלת יד שנקשרים אליה? אני בחיים לא הייתי עושה דבר כזההגב