לטאות שניתן להשיג לגידול בארץ

עמוד 1 מתוך 2
תרשמו פה את כל הסוגים של הלטאות שאתם מכירים שניתן להשיג בארץ ולגדל......
על מנת להרחיב את מאגר המאמרים

שממיות מנומרות....
חרדונים מזוקנים...
חומט כחול לשון............

ועוד.....
תמשיכו

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

דרקוני מים סיניים, איגואנות ,כוחים, אנולות, פילסומות,
taltדרקוני מים סיניים, איגואנות ,כוחים, אנולות, פילסומות,
הוא לא דיבר על משפחות(כוחים,פילזומות) אלא על לטאות ספציפיות כמו שאתה רשמת בהתחלה- דרקון מים סיני ואיגואנות. במשפחת הכוחים יש למעלה מ1000 סוגים.וגם פילסומות לא חסר.
אה...אז כח סוואנה,אנולה קובנית,שממית יום מדגסקר...עכשיו טוב?
לא יודע לפני כמה זמן אבל שהייתי קטן יותר בכמה שנים טובות היה לנו בפינת חי אחת כזאת או כמה אני כבר לא זוכר
מהההה???אסור לגדל זיקיות תמניות??אבל ניראה לי שעומר מגדל זוג(קראתי באיזה שרשור)
הנושא הזה די פרוץ... הפיקוח על המגדלים הפרטיים הוא ממש רופף, גם אני יודע בוודאות שכן מגדלים זיקיות תימניות...
לא הכל חוקי אם הכל היה חוקי זה היה פחות מעניין חחאבל עדיין גם החוקי מעניין תראה כל הקטע מי שמגדל לא חוקי אבל יש לו מוסר והוא מטפל טוב ומנסה להרבות או פשוט מטפל טוב ודואג לצרכים זה עדיף מאשר שזה ילך לסוחרים שאין להם כל רגש לחיה וזה מה שמנסים למנוע ממה שהבנתי באתר הזה כל מה שמגדלים זה כי אכפת קודם כל ואז רק כסף
איסור על זוחלים מסויימים נעשה מסיבות מוצדקות. ברגע שאתה מביא כמות זוחלים לארץ זה בעייתי לוודא שרק מי שראוי לחיות כאלה יקבל אותן.

קח לדוגמא דררות וצבים אדומי אוזן- הם אונסים את האקלוגיה בארץ ובגלל שמדובר במינים עמידים יותר מהחיות המקומיות בארץ- צבי הביצות והמון ציפורים ישרליות נעות לכיוון הכחדות בגלל ששחררו חיות כאלה בטבע.
נכון בגלל זה מתיאם לקבל כזאת חיה רק למי שיכול לטפל בה טוב