KKokopelli2 ביולי 2007לא יבוא שוטר וישים אותך בבית כלא :D אבל- נחשים בשלבי החיים המוקדמים הם קטנים מאוד ויחסית חסרי ישע, בשל כך איזורים גדולים וחשופים מהם הם לא יכולים להתחמק מלחיצים אותם. הנחתם בטרריום קטן מעניק טרטוריה מאוד מוגדרת, עם מקומות מסתור ובידיעה שהוא בכול רגע נתון רואה את כול הטרריום ויודע שאין סכנות- יותר פשוט לו להירגע. בייבי בטרריום גדול יכול לפתח הפרעות התנהגותיות והפרעות אכילה.הגב
Mmor1mz12 ביולי 2007אם יש לך את הבעיה הזאת שים את הנחש באקווריום הגדול אבל תעשה מחצלת כזאת וכל פכם תגדיל בקצת ככה הנחש יתרגל טוב יותר ולא יבהל מהגודל 😈הגב
AC/DC3 ביולי 2007SNAKE I אמר משהו אחר שאני לא יחזור עליו ואני חושב לכיוון גם כן פשוט שים מחבוא או 2 שיתאימו בול לגופו של הנחש שהוא ירגיש את הקירות עם הגוף שלוהגב
אורן4 ביולי 2007מאיזה גודל או גיל הנחש כבר לא בייבי? שמתי את צ'רלי בטרריום גדול ואני מתלבט אם לא להחזיר אותו כי הוא לא רגוע עכשיוהגב
KKokopelli4 ביולי 2007הנחש לא מבין פתאום שהוא לא בייבי... כול עוד הם קטנים, הם לחוצים יותר בגלל גודלם הקטן וחוסר הישע היחסי שלהם. גם כבוגרים טרריום גדול ללא מקומות מסתדור יכול להכניס לסטרס, זה פשוט בדרך כלל מוקצן בנחשים צעירים.הגב