הנחש שלי מת 😢 ועוד חודשיים הייתי חוגג לו שנה.... ואני לא יודע מהי סיבת המוות כי אני האכלתי אותו כמו שצריך ועשיתי כל מה שצריך לפי המדריכים פה. הוא לא הראה סימפטומים של מחלה או משהו. פשוט היום בבוקר ראיתי שהוא היה הפוך ולא הבנתי למה, אז הרמתי אותו והוא התחיל להשתגע ואז הוא מת.
הנחש מת...
עמוד 1 מתוך 2
A
משתתף בצערך...יש מצב שהיו לו טפילים?
היה לו חימום?...יכול להיות שקרא לו מה שקרא לזה עם הבורמזי אלבינו..
היה לו מים?
נ.ב
אני ממש מצטער בשבילך..
היה לו מים?
נ.ב
אני ממש מצטער בשבילך..
S
לא היו לו טפילים, היה לו מים והיה לו חימום. לפי דעתי ואני ממש לא בטוח שזה נכון הוא מת ממכת חום גם בגלל החום שבחוץ וגם בגלל הכבל. יש מצב לזה?
לפי מה אתה קובע שלא היו טפילים??זה לא משו שאתה תוכל לזהות הרי..
משו בממשק בטוח לא היה בסדר.
חבל מאוד...אך אל תתיאש...
משו בממשק בטוח לא היה בסדר.
חבל מאוד...אך אל תתיאש...
ॐ

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]
נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]
נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...
אני הורדתי את החימום ישר אחרי החורף הנחש שלי תמיד היה מתרחק מהחימום והבנתי שצריך להוריד..
עם הטרריום של הנחש היה בשמש אז יש מצב הוא מת מחום אבל אני לא מאמין שהוא ימות מכבל חימום הוא פשוט יתרחק ממנו...
היה לו עץ בטרריום?...יכול להיות ששמת ללו אץ מבחוץ וזה גורם מספר אחת למחלה ..
עם הטרריום של הנחש היה בשמש אז יש מצב הוא מת מחום אבל אני לא מאמין שהוא ימות מכבל חימום הוא פשוט יתרחק ממנו...
היה לו עץ בטרריום?...יכול להיות ששמת ללו אץ מבחוץ וזה גורם מספר אחת למחלה ..
S
אני לא הבאתי עץ מבחוץ, אני קניתי אותו מחנות אבל בכל זאת חיטאתי אותו ליתר ביטחון. זה דבר אחד. דבר שני בקשר להודעה של יובל אוסמן, שאלו אם היו לו טפילים. אין לי מושג אם היו לא טפילים פנימיים אבל טפילים חיצוניים לא היו לו.
משתתף בצערך, הגיע הזמן לרכוש נחש חדש......
אני מקווה שמותו לא יוריד לך את החשק לגדל בעתיד......
אני מקווה שמותו לא יוריד לך את החשק לגדל בעתיד......
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!
מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!
A
אליאורמשתתפף בצערך חח יש מצב הבהלת אותו מת מדום לב😄 😄 😄 😄 😄
K
ממתי התמונה? כי לגיל שנה זה עושה רושם טיפה קטן...
דבר ראשון שאני תמיד אומר ואני חושב שזה צריך להיות מעוגן בחוק, אין כזה דבר לגדל זוחלים בלי מדחום. פשוט אין.
לא שמים חום "על עיוור". יש מצב שגוף החימום קיצר וחימם יתר על מידה, או שהחום בתוך הטרריום הגיע לרמות בלתי נסבלות- זה מסוכן, בייחוד בחום המטורף בארץ.
אני מאמין שמה שראית, אותה "התפרעות" אינה התפרעות אלא פרכוסי מוות. ראיתי את זה בעצמי כשהנחש שלי(גם כרכן תירס והנסיון הראשון שלי לגדל...) מת. נחשים חיים עם אחוזים גבוהים של חיידקים בגופם, ביניהם סלמונלה(לא פוגעים בנחש)- כול אלה לא עוברים לבני אדם בדרך כלל, אני אפילו לא חושב שאי פעם היה מקרה הדבקה אבל זה לא העניין- חיידקים אלה ברגע שהגוף מת מתפשטים במהירות מסחררת וגורמים לעור להתכווץ ולהליך פירוק מאוד מהיר יחסית- זה בשילוב אותות אחרונים מהמוח בצורת רפלקסים גורמים לעיוותים לפני המוות. זה מחזה לא נעים, ואני בהתחלה חשבתי שזה סימן לזה שהנחש בסדר אבל... לאחר שיחה עם וטרינר שעובד עם זוחלים(ד"ר עמיר מאורר לצורך העניין) התברר לי מה זה היה.
אל תרגיש מחוייב להביא נחש מייד. אני אישית הלכתי יום למחרת להביא אחד חדש כי... לי זה היה חשוב, אני מקווה לעבוד בתחום הוטרינריה, בשאיפה עם זוחלים, והיה לי חשוב הנסיון הזה... וממש רציתי נחש שאני אוכל לטפל בו.
אבל בדברים כאלה אין טיימר, קח כמה זמן שצריך אבל אני כן ממליץ לעלות שוב על הסוס בסופו של דבר... כול מגדל עושה טעויות לפעמים וההבדל בין חיים ומוות של נחש בגלל זה הוא עניין של צ'אנס.
אם אתה צריך משהו, בשביל זה יש את הפורום אחי, יהיה בסדר.
דבר ראשון שאני תמיד אומר ואני חושב שזה צריך להיות מעוגן בחוק, אין כזה דבר לגדל זוחלים בלי מדחום. פשוט אין.
לא שמים חום "על עיוור". יש מצב שגוף החימום קיצר וחימם יתר על מידה, או שהחום בתוך הטרריום הגיע לרמות בלתי נסבלות- זה מסוכן, בייחוד בחום המטורף בארץ.
אני מאמין שמה שראית, אותה "התפרעות" אינה התפרעות אלא פרכוסי מוות. ראיתי את זה בעצמי כשהנחש שלי(גם כרכן תירס והנסיון הראשון שלי לגדל...) מת. נחשים חיים עם אחוזים גבוהים של חיידקים בגופם, ביניהם סלמונלה(לא פוגעים בנחש)- כול אלה לא עוברים לבני אדם בדרך כלל, אני אפילו לא חושב שאי פעם היה מקרה הדבקה אבל זה לא העניין- חיידקים אלה ברגע שהגוף מת מתפשטים במהירות מסחררת וגורמים לעור להתכווץ ולהליך פירוק מאוד מהיר יחסית- זה בשילוב אותות אחרונים מהמוח בצורת רפלקסים גורמים לעיוותים לפני המוות. זה מחזה לא נעים, ואני בהתחלה חשבתי שזה סימן לזה שהנחש בסדר אבל... לאחר שיחה עם וטרינר שעובד עם זוחלים(ד"ר עמיר מאורר לצורך העניין) התברר לי מה זה היה.
אל תרגיש מחוייב להביא נחש מייד. אני אישית הלכתי יום למחרת להביא אחד חדש כי... לי זה היה חשוב, אני מקווה לעבוד בתחום הוטרינריה, בשאיפה עם זוחלים, והיה לי חשוב הנסיון הזה... וממש רציתי נחש שאני אוכל לטפל בו.
אבל בדברים כאלה אין טיימר, קח כמה זמן שצריך אבל אני כן ממליץ לעלות שוב על הסוס בסופו של דבר... כול מגדל עושה טעויות לפעמים וההבדל בין חיים ומוות של נחש בגלל זה הוא עניין של צ'אנס.
אם אתה צריך משהו, בשביל זה יש את הפורום אחי, יהיה בסדר.
K
אם היית קורא את מה שרשמתי היית רואה שהפרכוסים אינם קשורים לחום.
K
פירכוס נוצר עקב פעולה או בדרך כלל פגיעה, במערכת העצבים: אפילפסיה, ארס, גז עצבים וכן הלאה.
חום גורם לדנטורציה- הרס תאים. עקרונית, פרכוסים ייתכנו במכת חום קשה, נכון.
אבל מכיוון שהנחש היה כבר על גבו ופירכס שנייה לפני שמת ניתן להבין שזה כבר לא היה סמפטום אלא "Aftershock".
מבחינה ביולוגית פרכוסים ייתכנו כי גם לנחש יש מערכת עצבים אבל לא שמעתי על מקרה שזה קרה כסמפטום ולא כשלב מיידי לפני המוות
חום גורם לדנטורציה- הרס תאים. עקרונית, פרכוסים ייתכנו במכת חום קשה, נכון.
אבל מכיוון שהנחש היה כבר על גבו ופירכס שנייה לפני שמת ניתן להבין שזה כבר לא היה סמפטום אלא "Aftershock".
מבחינה ביולוגית פרכוסים ייתכנו כי גם לנחש יש מערכת עצבים אבל לא שמעתי על מקרה שזה קרה כסמפטום ולא כשלב מיידי לפני המוות
שהמוח מתקשה יכל להיות שיהיה שידור אותות לא רצוי עד כדי דום לב מחוסר אנרגיה
אבל זה הוא לא המקרה ...
אין צורך לחפור יתרעל המידה
אבל זה הוא לא המקרה ...
אין צורך לחפור יתרעל המידה
K
רשמת משהו לא נכון שעכשיו אתה סותר. פשוט אל תרשום סתם.
זה מטעה.
זה מטעה.