תקרית הזויה עם כרכן טקסס הזוי

עמוד 1 מתוך 2
התעוררתי היום בבוקר כרגיל והלכתי לבדוק שכול הנחשים במצב תקין... יום נורמלי לחלוטין.
אני מגיע לטרריום של הכרכן טקסס ואני קולט שעושה רושם כאילו הוא מטפס על דופן הטרריום ממש גבוה... זה טרריום בגובה של 50-60 ס"מ בערך. משהו לא הסתדר לי בעין ולא מזמן התעוררתי, שפשפתי עיניים ופתאום אני קולט שהנחש בכלל הפוך, הזנב איכשהו היה צמוד לדופן התא באופן מוזר ובלתי אפשרי.

לאחר בירור מסתבר שהנחש הכשרוני התאהב בחתיכות דבק דו צדדי שהחזיקו את המדחום- עד כדי כך שהסיר את המדחום והתחפר אל מתחת לדבק כך שפיסות הדבק נדבקו בחוזקה לחלק האחרוי של זנבו והצמידו אותו לדופן הטרריום.

אין לי מושג כמה שעות הגנוב הזה בילה ככה.

הסרתי את הנחש עם חתיכות הדבק מדופן הטרריום אך אלה היו דבוקות בחוזקה לזנב הנחש. אי אפשר היה להוריד את הדבק מבלי לפגוע בנחש.

לקחתי את הנחש ושמתי אותו באמבט מים ל 15 דקות בכדי לרכך את הדבק, לאחר מכן עם מספריים העברתי להב בודדת בין פיסת הדבק לבין גוף הנחש- מדובר במספרי ילדים בלי קצה חד. המשטח הדק הפריד בין הנחש לבין חתיכות הדבק. לצערי הנחש כן הצליח לפצוע את עצמו וניתן היה לראות מעט אדום מתחת לאחד מהקשקשים- אז שמתי מעט מאוד פולידין על צמר גפן וחיטאתי את המקום בכדי למנוע זיהום.

מעבר לזה אין כול כך מה לעשות בנקודה זו אך הנחש מגיב נהדר כבר, אפילו ניסה לדפוק לי ביס כשניסיתי "לעצבן" אותו כדי לוודא שלא הייה אפאטי.

בקיצור, פעם ראשונה שאני שומע על נחש גנוב מספיק שנדבק לטרריום על ידי דבק דו"צ.

אפשר להפוך את השרשור הזה ל"דביק" בשם הבדיחה.

😛
חחחחחחח.....איזה כישרוני 😄
חח לי זה קרה שמצאתי את הנחש הראשון שלי (שיחררתי אותו כעבור שבועיים)
הוא נדבק לנייר דבק....
אבל שיחררתי אותו
93%teens listen to rap if you are one of those7% put this in your signature
כמה תמונות של אחר מעשה:

גם כשהוא עצבני הוא חמוד רצח 😛
DSCN0559.JPGDSCN0557.JPGDSCN0550.JPG
איזה חמוד(אילו עיניים)
93%teens listen to rap if you are one of those7% put this in your signature
בואנה איזה דוגמן!(חמוד לאאלללללה!!!!!!!!!!!)שלגון יא סוס!
תמיד אהבתי נחשים מבריקים וחלקים
שלגון עושה את זה ...
במיוחד עם העיינים האלה 🙄 עייני בובה מדליקות כאלה ...
מת על שילגון!!!!!!מת על כרכני טקסס ביכלל!!!!!!!!!אבל שילגון מלך!!!!!ח"ח nightfall נחש מדהים!!
איזה עניים מוזרות יש לכרכני טקסס...בולטות כאלה....נחש יפה...
איזה גודל הוא?
יש להם בליטות מעל העיניים, לשלגון ספציפית יש פגם גנטי בעיניים שקיים בכרכני טקסס במופע הנ"ל עקב הרבייה סלקטיבית של קרובים מאותו קו דם.
במקרה שלו ספציפית אני חושב שזה נורא מייחד אותו. אבל הנה דוגמא של עיניים תקינות...זה מהאלבום של נוי רז באתר.

אגב, 80 ס"מ פחות או יותר, בן 10 חודשים
rpwp_ratsnake_leuctx.jpg
תותח...
בזמנו קניתי אותו בסביבות ה600-700 ש"ח, תלוי בגיל וכו'...
היא היה בן 8 חודשים בערך.
לא רוצה להעליב אבל העיניים שלו מזכירות בידיוק עכבר אחרי שאיזה קינג חנק אותו והעיניים בולטות החוצה
וואו אחי, מה המטרה שלך הייתה פה אם לא להגיד משהו שלילי?
זה כמו להגיד "אל תעלב אבל אתה מכוער".
לא אני לא לוקח את זה אישית אבל התגובה הזו לא הוסיפה שום דבר לשרשור.
ותגיד אורן(תקן אותי אם תעיתי בשם)כמה הוא עולה בייבי כאילו ככה בן חושיים והוא מתאים למתחילים?