היי, דבר ראשון אני לא יודע אם זה המקום לכתוב את זה או לא, אז אם לא תגידו לי ואני אמחק, דבר שני, אני מחפש פיתון מתכדר בגיל בערך 2 שלושה חודשים, לא כזה משנה העיקר שלא יהיה יותר מ4 5 חודשים, שמעתי מכמה אנשים שהמחיר של נחש כזה עומד בסביבות 350 שקל לנורמל, כמובן שגנים יהיה יותר יקר אבל משהו באיזור הזה, ואני עשיתי חיפוש רחב מאוד כבר כמה שבועות ולא מצאתי אף אחד שמוכר בפחות מ1000!, אז אם אתם מוכרים/ יודעים איפה אני יכול לקנות אשמח לעזרה (ובגללי טיפים לגידול כי זה הולך להיות הנחש הראשון שלי)
מחפש פיתון בייבי
אריאל.בר.נוי היי, דבר ראשון אני לא יודע אם זה המקום לכתוב את זה או לא, אז אם לא תגידו לי ואני אמחק, דבר שני, אני מחפש פיתון מתכדר בגיל בערך 2 שלושה חודשים, לא כזה משנה העיקר שלא יהיה יותר מ4 5 חודשים, שמעתי מכמה אנשים שהמחיר של נחש כזה עומד בסביבות 350 שקל לנורמל, כמובן שגנים יהיה יותר יקר אבל משהו באיזור הזה, ואני עשיתי חיפוש רחב מאוד כבר כמה שבועות ולא מצאתי אף אחד שמוכר בפחות מ1000!, אז אם אתם מוכרים/ יודעים איפה אני יכול לקנות אשמח לעזרה (ובגללי טיפים לגידול כי זה הולך להיות הנחש הראשון שלי)היי,
האמת שהפורום שלנו היום משמש יותר כארכיון והעולם עשה שיפטינג להשתמש ברשתות החברתיות, בכל מקרה המחירים עלו בישראל בכלל שאין יותר אפשרות לייבא נכון לכתיבת דברים אלה כי דורשים מכל היבואנים דרישות לא הגיוניות שבלתי ניתן לעמוד בהם לכן המחירים ימשיכו לעלות כנראה עד לחדשה מרעישה בנושא או שיהיה מספיק ריבוי פנימי כדי להפחית את המחירים
בכל מקרה עכשיו מתחילה עונת הבקיעות ככה שיהיו בייביז בטח יעלו מודעות בלוח חיות מחמד סנייקס!
בקטגוריה של המתכדרים למכירה: https://www.snakes.co.il/sales-board/ball-python-5
בנוסף כנס לקבוצה שלנו בפייסבוק שם מתעדכנים בבקיעות ומה חדש בתחום ופרסומי מכירה
יש לך קישור בחתימה שלי
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!
מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!