יש לי קופסא עם אדמה ואבן שירד עליה מי גשם והיא נהיתה כמו ביצה, ועכשיו גיליתי בה ביצים כמו של צפרדעים (שקוף עם פסים שחורים) אבל ממש ממש קטן,(יש כמה ערמות דבוקות לקיר ולאבנים, וכל ערמה לא יותר גדולה מהציפורן של הזרת) מה זה?
(סליחה שאני פותח פה אין לי פייסבוק)
בלי קשר לזה אסור בישראל לגדל דו חיים ככה שאתה בכל מקרה צריך להניח בחזרה איפה שמצאת ולא לגעת
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים!כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!
טוב, מאז כבר בקעו זחלי יתושים שעזרתי להם למצוא את מותם (הוא נאבד.. 😄 ) אבל בנוגע לדו חיים- אני מצאתי לפני חודש ביער שלולית, מפוצצת ראשנים שבקעו ממש עכשיו, והיה שם המון מתים שפשוט התייבשו! הם היו דבוקים לאבנים ועוד נשאר קצת ירוקת. אז לקחתי משם איזה 100 פצפונים ושמתי אצלי בביצה הזו- ואחרי חודש הלכתי לשם וראיתי שהכל התייבש וכולם מתו 😢 😢 ואילו אצלי הם חיים ובועטים. עברתי על החוק?! ומה לעשות עכשיו?
גרשי
טוב, מאז כבר בקעו זחלי יתושים שעזרתי להם למצוא את מותם (הוא נאבד.. 😄 ) אבל בנוגע לדו חיים- אני מצאתי לפני חודש ביער שלולית, מפוצצת ראשנים שבקעו ממש עכשיו, והיה שם המון מתים שפשוט התייבשו! הם היו דבוקים לאבנים ועוד נשאר קצת ירוקת. אז לקחתי משם איזה 100 פצפונים ושמתי אצלי בביצה הזו- ואחרי חודש הלכתי לשם וראיתי שהכל התייבש וכולם מתו 😢 😢 ואילו אצלי הם חיים ובועטים. עברתי על החוק?! ומה לעשות עכשיו?
תראה לפי החוק היבש כן עברת על החוק - אסור לאסוף אליך ערך טבע מוגן
מבחינה אתית פעלת לפי שיקול דעתך, נשמע שפעלת מתוך משהו שהמצפון שלך אמר לך שהוא הנכון.
אם אתה מחפש פה מישהו שיגיד לך אם עשית את הדבר הנכון אז זה לא המקום.
אבל הדבר הנכון לעשות הוא להתקשר לרשות הטבע והגנים ולדווח להם על זה ובתקווה ישלחו מישהו שיכול להזיז אותם לאזור טבעי/שמורה בה הם יכולים להמשיך לחיות בטבע
עכשיו אתה יכול להתקשר אליהם ולדווח כדי שיגיע מישהו לאסוף
יש להם מוקד כזה לדיווח טלפון: 3639* ממה שראיתי באתר שלהם
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים!כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!