שלום אני מרבה את הכרכנים שלי וזאת פעם ראשונה לאחר שהנקבה תטיל את הביצים אני צריך לספק להם לחות ו28 מעלות עכשיו איך אני יכול לספק להם את זה אני ראיתי באינטרנט שהרבה משתמשים באינקובטור ולי אין לצערי ואני לא יודע איפה לקנות ורציתי לדעת אם יש תחליף?
תנאי החזקת הביציים
אם אתה מעוניין לשמור על טמפרטורה קבועה אתה חייב טרמוסטט, אתה צריך לקחת את הטרמוסטט, לחבר לגוף חימום ולשים במקום כלשהו עם בידוד, בתוך ציידנית, קופסאת קלקר כזו של דגים וכו, שם יהיה יותר קל לשמור על טמפ' קבועה, מומלץ לשים מאוורר כדי שהטמפרטורה תהיה שווה בכל הכיוונים, אחרת יהפכו להיות טיפות במכסה של הקופסא וזה יפגע בביצים.
יש כאלו שמניחים את הביצים במקום שנשאר חם במהלך הקיץ באופן קבוע וגם זה בוקע להם, אני מכיר מישהו שמניח פשוט במרטף שלו והביצים בוקעות, הטמפרטורה שם פשוט קבועה ומתאימה ותחפש פשוט רעיונות באינטרנט, "home made incubator" ביוטיוב ממש עוזר חחחח
יש כאלו שמניחים את הביצים במקום שנשאר חם במהלך הקיץ באופן קבוע וגם זה בוקע להם, אני מכיר מישהו שמניח פשוט במרטף שלו והביצים בוקעות, הטמפרטורה שם פשוט קבועה ומתאימה ותחפש פשוט רעיונות באינטרנט, "home made incubator" ביוטיוב ממש עוזר חחחח
כרגע בצבא, מגדל כרכנים,פיתונים מתכדרים, בואות קונסטריקטור, שממיות מנומרות, חולדות, שרקנים, ארנבת, כלבה ודגים.
מגדל ומרבה חיות כתחביב :) אתם יכולים לראות את החיות באינסטגרם - orbenchamo
מגדל ומרבה חיות כתחביב :) אתם יכולים לראות את החיות באינסטגרם - orbenchamo
לפי מה שהבנתי אפשר גם להשתמש בטירריום מפלסטיק (למעלה יש פתחים של אוורור ופשוט לספק את המעלות עם משטח או כבל ואת הלחות עם ספרי אני צודק?