למכירה מגוון גדול של טרנטולות מהאוסף במחירים מטריפים עד שבת הבאה

למכירה טרנטולות 15% הנחה למי שיקנה בשבוע הקרוב!
יש מחיר לפרט ומחיר מוזל לקונה את כולם הוספתי גם תיאור בכלליות על כל טרנטולה.
רגלי אש מקסיקנית 2 סמ( Brachypelma boehmei) ×3 מחיר לאחד:120 מחיר לכולם: 280
תיאור: טרנטולה מתאימה למתחילים קצת יותר אגרסיבית מאדומת ברכיים אבל בהחלט יותר יפה. טרנטולה קרקעית בעלת ארס נמוך

אוסמברה בבון 4-3 סמ( Pterinochilus murinus) ×7 מחיר לאחד: 100 מחיר לכולם:500
תיאור: טרנטולה אגרסיבית יפה מאוד בעלת ארס חזק הצבעים שלה מגיעים לצבע כתום מדהים,טרנטולה בעלת תיאבון רציני וטווה קורים מרשימים ויפים מאוד היא חצי אילנית.

לבנת ברכיים ברזילאית 8 סמ ( culataAcanthoscurria geniculata) נקבה בדוקה מחיר: 250
תיאור: טרנטולה אשר מגיעה למידדים מרשימים רגועה יחסית מומלצת למתחילים בעלת ארס בינוני. הטרנטולה קרקעית.

בלו פאנג 2 סמ( Ephebopus Cyanognathus) ×3 מחיר לאחד: 150 מחיר לכולם: 300
תיאור: בעלת צבעים משגעים בתור בייבי עם הזמן דואך אך עדיין נשארת מרשימה היא מאופיינת בניבים כחולים אשר גם בבגרותם בוהקים וממש מרשימים, היא טרנטולה קרעית אשר אוהבת להתחפר ולא מתאימה למתחילים

קינג בבון 3-4 סמ( Pelinobius muticus) ×3 מחיר לאחד: 100 מחיר לכולם: 250
טרנטולה בעלת אופי היא קרעית בעלת צבע חום מטאלי יפיפה יש לה ארס גבוהה והיא אגרסיבית לא מומלצת למתחילים

צילאין רוז במופע אדום! 2 סמ ( Grammostola rosea) ×3 מחיר לאחד: 100 מחיר לכולם: 200
טרנטולה מאוד טובה בתור טרנטולה ראשונה היא טרנטולה קרקעית אשר לא מתחפרת יותר מידי רגועה לא ולא תוקפנית. לפי ההורים הם אמורים לקבל צבע מאוד יפה ואדום חזק
(מומלצת למתחילים)

קינג בבון וOBT לא ימכרו למתחילים או לילדים!
אני מטבעון זה ישוב ליד חיפה אני זמין בנייד רוב בשעות היום במידה ואני לא עונה לא לחשוש להשאיר לי הודעה וכמובן שתינתן הדרכה מלאה לאחר רכישה
0503089192- יותם

הנושא נעול, לא ניתן להגיב.