האכלה

שלום
אפשר להעלות סרטון שמסביר איך להאכיל נחש סרבן
אופן פתיחת הפה והכנסת העכבר

תודה
אורי רק לפני שאנחנו קופצים למסקנות, כמה זמן הוא לא אכל? מה סוג הנחש? מה הגיל? מה הטמפרטורה בטרריום?
האם ניסית שיטות כלשהן? אולי הנחש פשוט בסטרס, אל תנסה להאכיל אותו או לגעת בו יומיים, ואז בלילה כשחשוך והחדר גם חשוך תנסה להאכיל, זה עבד לי כשהייתה לי מתכדרת קטנה שלא אכלה בהתחלה כשהבאתי אותה.
תנסה להציע לנחש את האוכל כשהוא בתוך המסתור שלו, ותוודא גם שהאוכל חמים, זה גם יכול לבטל לעזור, כי יש נחשים שלא אוכלים משהו שהוא קר, או יותר נכון לא חמים.
יש גם עוד שיטות אבל אם תוכל למסור קודם את המידע הזה אולי יש בעיה כלשהי שאפשר לתפור ולמנוע מהנחש להילחץ אולי רק עוד יותר עם לדחוף לו אוכל
כרגע בצבא, מגדל כרכנים,פיתונים מתכדרים, בואות קונסטריקטור, שממיות מנומרות, חולדות, שרקנים, ארנבת, כלבה ודגים.
מגדל ומרבה חיות כתחביב :) אתם יכולים לראות את החיות באינסטגרם - orbenchamo
בערך מתחילת החורף
ניסיתי את כל השיטות המוכרות בשביל לגרום לה לנסות לאוכל אבל לא עזר
מדובר בהוג נווז נקבה בת כשנה וחצי אני מחזיק איתה בטרריום אחר גם זכר מאותו הטלה באותם תנאים והוא לא עושה בעיות אכילה
הנחשה מאד פעילה ויחסית לזכר לא פחדנית

בנתיים חבר עוזר לי בהאכלה "כפויה" כבר ביצענו את זה פעמיים לאחר שהיא בולעת היא מקבלת את המזון ולא מקיאה אותו
אני חושב שזה יעזור להרבה אנשים אם יהיה סרטון הדרכה מפורט על מנת שיוכלו ללמוד ולהימנע מנזק לנחש
(רצוי בעברית)
אוקיי קצת מוזר באמת שהיא גם לא אוכלת גם אחרי שהיא קיבלה את ה״עזרה״ בפעמים הראשונות יש כאן סרטון של מערוץ די פופולרי ביוטיוב לגבי בעיות אכילה, אמנם לא מסבירים המון, ואין כלכך טעם לראות אחרי החצי אבל יש שם מספר שיטות שיכולות לעזור והראשונה אני חושב שהם מציגים זה ה assist feeding
http://youtu.be/60H1YT5a5pc
כרגע בצבא, מגדל כרכנים,פיתונים מתכדרים, בואות קונסטריקטור, שממיות מנומרות, חולדות, שרקנים, ארנבת, כלבה ודגים.
מגדל ומרבה חיות כתחביב :) אתם יכולים לראות את החיות באינסטגרם - orbenchamo
הם לא ממש מסבירים את כל התהליך של שיטת האכלה הכפויה" הם רק מציגים אותה
אני אנסה את השיטה עם הטונה זאת חדשה לי נראה אם זה יעבוד

תודה

הנושא נעול, לא ניתן להגיב.