כלוב שמש

שלום

אני בונה כלוב שמש
1.האם צריך להתקין גם מנורת UV לשיזוף או שזה מיותר?

2.באיזה סוג חימום כדאי להשתמש בכלוב שכזה (150 אורך 50 רוחב ועומק)?

תודה
מנורת שיזוף היא גם מנורת חימום זה נקרא בשפה המקצועית BASKING SPOT
מנורת UV ultraviolet light יש כאלה משולבות גם חימום וגם UV

אתה יכול להשתמש בכבל חימום או מנורת חימום, בגלל הגודל של הטרריום הגדול אז רצוי עם ההספק הגדול יותר.
בכבלים זה 50 וואט ובמנורות חימום נדמה לי שזה 100 וואט, בעצם במנורה, ככל שהעוצמה גדולה יותר ככה ההטמפרטורה הרצויה מגיעה יותר לעומק הטרריום מהגובה שתולים אותה.
ובנקודת השיזוף אתה משיג את הטמפרטורה הרצויה.

בכבל מה שטוב הוא שאם זה חם מידי אפשר להוציא קצת כבל ובמנורה אם זה חם מידי צריך לחבר אותה לדימר שזה קצת מסורבל.

מה אתה עושה בחורף ?

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

אני בונה אותו עכשיו ורוצה לעשות את כל ההכנות לפני שאני מביא את האיגואנה
הטרריום בנוי על גלגלים כך שאין לי בעיה להכניס אותו לבית בימיים קרים
לפי התשובה שלך עדיף לי להשתמש בכבל ככה השליטה ברמת החום יותר טובה והוא גם יותר זול מבחינת צריכת חשמל
אך האם מספיק להסתמך על שמש בלבד או שכדאי בכל זאת לשלב גם מנורה?
על הטבע אי אפשר לסמוך.
על תכנון מקדים והבנה שזה עניין של תנאי מחייה נאותים לבעל החיים שבאחריותך יש תמיד לסמוך. שלב גם מנורה.

בעניין צריכת החשמל אין לי מושג, אף פעם לא מדדתי, זה מבחינתי לא היה שיקול בסיפוק תנאים טובים לבעלי החיים שלי, אולי זה יותר רלוונטי לאלה שמגדלים בכמויות, חדרים.

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!