איזו לטאה למתחילים

שלום,אני רוצה לגדל את אחת מהלטאות הבאות: שממית מנומרת,שממית מצוייצת או גקו טוקאי.
אני מתחיל ואין לי ניסיון ואני אשמח לדעת איזו לטאה הכי מומלצת למתחילים.
באופן אישי אני הכי מעוניין בשממית מצוייצת והאם אפשר לגדל אותה בארץ? ואם כן מישהו מכיר מקום טוב שאפשר לקנות בו את השממית? כי אני עברתי על הרבה חנויות ויש להם רק שממית מנומרת וגקו טוקאי
ממליץ לך בחום על מצויצת
עומריממליץ לך בחום על מצויצת
אתה מכיר מקום טוב שאפשר לרכוש את השממית המצויצת
לטאה למתחילים היא שממית מנומרת
שממית מצוייצת זה למתקדמים

אתה מוזמן לראות בלוח מכירות אם יש את אחת מהלטאות האלה למכירה

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

מנומרת- לא נדרש UV, ניזונה מחרקים. ניתן לגדל בקבוצה אם משגיחים, סביבה מדברית. נוחה לגידול, לא יקרות, המון מופעים וצבעים.

קרסטד\מצוייצת- אני דווקא מסכים עם הקטלוג אותה כלטאה למתחילים... היום אפשר לרכוש אבקה מחו"ל של רפאשי ועל בסיס הדייסה שעושים ממנה השממית מקבלת את כול מה שהיא צריכה. אז היתרון- לא קריטי להתעסק בכלל עם חרקים. הקושי- רגישות לטמפרטורה, הקיץ הישראלי יכול להרוג אותן- צריך לוודא סביבה קרירה יחסית, של איזור ה 26 מעלות גג בקיץ.

שניהם לא להיטים כבייבי, תזזיתיים... כבוגרים(תוך 8-10 חודש יכולים להגיע לגודל בוגר) זה כבר יותר פשוט ונוח.

טוקאי אדירות אבל לא זמינות בשוטף, ואופי אגרסיבי מאוד- הייתי מוותר עליהן כעל חיה למתחילים והאמת שבאופן כללי לא הייתי מכניס הבייתה 😛

אם חרקים זו לא בעיה, אני ממליץ לשקול גם חרדון מזוקן... כן, נדרשים הרבה(המון) חרקים, גם סלט, ומנורת UV, אבל כחיית מחמד הם מתאימים בהרבה מהאחרים מבחינת קלות ההרמה על ידיים(יכולים להיות לך שעות על הכתף)
שוב רק, עידו, אין צורך להגיב להודעות כלכך ישנות, ההודעה הזו לפני 8 חודשים, רוב הסיכויים שהבחור ששאל תשאלה, כבר קיבל תשובה או החליט, אחרת הוא היה פותח אשכול נוסף בהתייעצות ספציפית יותר.
כרגע בצבא, מגדל כרכנים,פיתונים מתכדרים, בואות קונסטריקטור, שממיות מנומרות, חולדות, שרקנים, ארנבת, כלבה ודגים.
מגדל ומרבה חיות כתחביב :) אתם יכולים לראות את החיות באינסטגרם - orbenchamo
שלום יש לי גורי שממית מצויצת 2 בני חודשיים וחצי 1 בן חודש וחצי ועוד שניים שבקעו לי אתמול עם זה עוד רלוונטי אני יכול למכור לך את הבן חודש וחצי ואת הבני חודשיים גורים מדהימים אוכלים גרבר אוכלים תולעי קמח צבעים חזקים ויפים ורגילים לידיים מאז שבקעו אתה מוזמן לבוא ליראות אותם ואת הוריהם.
עדן- 050-7773939.
שמעו חברים, תשימו לב שאתם מגיבים בנושא שהועלה בינואר.. וכבר הגבתי ואמרתי שאין טעם להגיב עליו כי הוא כלכך ישן וזה כנראה לא רלוונתי, אם אתם מעוניינים לפרסם דברים למכירה יש לכך לוח שמיוחד לזה. אם הוא עוד היה מחפש הוא היה נכנס לשם לבד ובודק.
כרגע בצבא, מגדל כרכנים,פיתונים מתכדרים, בואות קונסטריקטור, שממיות מנומרות, חולדות, שרקנים, ארנבת, כלבה ודגים.
מגדל ומרבה חיות כתחביב :) אתם יכולים לראות את החיות באינסטגרם - orbenchamo