עזרה במזון לתוכי

שלום,
יש לי שאלה בקשר למזון של קוקטייל האם אפשר להאכיל אותו בדוחן צהוב?
ברור לי שצריך לגוון לו גם בפירות וירקות
אם לא ניתן מה צריך במקום?
תודה
אני לא כל כך יודע מאיפה קונים כופתיות?
חוץ מחנויות חיות, כי אני רוצה לקנות בשק כמות גדולה שתספיק לי להרבה זמן
בנוסף אני לא יודע איזה סוג כופתיות מתאים לקוקטייל?
זה בסדר לתת לתוכי קוקטייל תזונה כזאת:
שליש דוחן צהוב
שליש פירות וירקות
ושליש כופתיות
ענית את התשובה הנכונה.
שליש דוחן
שליש כופתיות
שליש פירות וירקות ופעמיים בשבוע ביצה קשה עם הקליפה

כופתיות של קוקטיילים לכמויות אפשר למצוא במושב תל שחר שזה ליד לטרון.
או אצל אחד הטובי המייצרי כופתיות שנקרא "כופתיות GM"
חפש בפייסבוק השם הזה ותמצא כל הפרטיים.תגיד לספקים אלו שאתה רוצה כמות וזה יהיה מחיר הרבה יותר שווה מחנויות וזה מחזיק מעמד חודשים.זה גם תלוי בכמות של קוקטיילים שיש לך.
אבל חשוב לך לדעת דבר אחד.
כדי לקבל התוצאות הכי טובות יש לערבב הדוחן עם הכופתיות.לא לתת בכלים נפרדים.ככה התוכים אוכלים יותר טוב ועוזר גם לרבייה שלהם.ולא משאירים גם בכלי. והפירות וירקות יש להוציא המדבקת יבואן שיש עליהם.זה יכול להזיק לתוכים.

בהצלחה
ניסיתי להראות לכם את התמונה שלו אבל זה רשם לי שגודל התמונה גדול מידי.
כשנותנים לתוכי ביצה אני צריך לתת לו ביצה קשה עם קליפה והוא אוכל את זה לבד?
היי, הייתה מגבלה בהעלאת תמונה עד 2MB אבל העלתי את המגבלה ל-10MB נסה להעלות עכשיו את התמונה

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

נקבה יפיפייה.
לגבי השאלות שלך מקודם. לא מומלץ לתת צמחים חיים.אם תרצה, אתה יכול לשחחר אותה בדשא בחוץ בהשגחה.אבל לא לתת צמחים חיים.צריך ניסיון רב כדי לדעת מה לתת ולא.
בשביל זה יש מזון מיוחד.
לגבי הביצה, אתה פשוט שובר הביצה הקשה באמצע עם הקליפה ונותן לה.בגלל שזה קוקטיילית אחת אז תיתן חצי ביצה בלבד.לא שלימה.
חצי כל 3 ימים.או 4 ימים.וזהו
תודה על התשובה.
יש לי בעיה איתה אני קניתי אותה ממשהו שנתן לה רק תערובת של דוחן ועוד גרעינים כאלו אבל הוא לא נתן לה פירות וירקות ולא כופתיות או ביצה קשה וניסיתי לתת לה כמה פעמים אבל היא לא נוגעת בפרי או בירק ששמתי לה, מה לעשות?
תודה לעונים
קוקטיילים פחות נוגעים בירקות.תשים רבעים של תפוחים כל יומיים/שלושה.או אגס.היא תוכל.היא תתרגל.
לגבי כופתיות צריך להרגיל.איך עושים את זה?
לא מורידים האוכל הישן ושמים סוג חדש מלילה ליום.בשום פנים ואופן.התוכי לא רגיל לזה ואתה תרעיב אותו.
אתה צריך לשים בכלי אחד האוכל הישן והרגיל שלו, ובכלי אחר דוחן עם כופתיות.מעורב ביחד, זה הכוונה.עם הימים התוכי יראה שיש לו בחירה.וכל יום אתה מורים קצת מהכמות שאתה נותן מהאוכל הישן.גם אם התוכי רגיל לאכול רק הישן אתה מוריד הכמות כל יום.התוכי יראה שיש גם אופציה אחרת של אוכל.וככה מרגילים לסוג של אוכל חדש.לא מרעיבים תוכי בשום פנים ואופן ע"י שינוי סוג מזון בפתאומיות.גם בני אדם לא הופכים לצמחונים מיום ללילה.זה תהליך.אבל תהליך שלא אמור לקחת יותר משבועיים.
והביצה אותו דבר.פעם בשבוע.בלבד.זה אמנם טעים מאד אבל יש הרבה שומנים בישבילם.היא תתרגל לזה.
ומים צריך ליהיות זמין כל הזמן.
אם התוכי שלך הוא אכלת יד, אז יש צורך לשחרר אותו כמה שעות ביום.
אחרת הוא מאבד ההחתמה שלא אחרי כמה זמן.ויהיה גם דכאוני.אבל תמיד עושים הכל בהשגחה.לא משחררים תוכי בלי להסתכל מה קורה איתו.
מקווה שעזרתי לך

לכל דבר אפשר תמיד לשאול כאן
קוקוס לקוקטייל לא מומלץ.תוכי חלש מידי כדי לאכול.זה אומר שאפשר רק קוקוס טרי וזה יהיה קשה מידי בשבילו לאכול.וקוקוס בשקית או קופסת שימורים לא נותנים.רק טרי.