ארנב ראש אריה

קיבלתי שתי ארנבי ראש אריה ואחד מהארנבים פחדן אני מנסה להחזיק אותו והוא בורח
למה זה ככה?

ועוד שאלה יש שיטה מיוחדת להחזיק ארנבים?
תשמע זה אצל כל חיה בערך ככה, גם אוגר שלא יורגל לידיים יכנס לפאניקה כשמגיע אליו יצור ענק שכמוך חחחח
לוקח קצת זמן להרגיל את הארנב למגע שלך ולגרום לו להבין שאתה לא מהווה איום עליו, יכול להיות שלא ליטפו אותו מספיק או שהשני פשוט רגוע מטבעו ( אחרי הכל לכל חיה יש אופי משלה) יכול להיות גם שראו שהוא קצת עושה בלאגן אז לא חשבו על ללטף אותו מראש
כל מה שאתה צריך פה זה התמדה, אולי כמה גזרים וחסות(או עוד ירקות) שהוא יאכל מהיד שלך שיבין שהקירבה היא בסדר ולאט לאט כשהוא אוכל לנסות לשים עליו יד עד שהוא ממש יתרגל, אל תנסה לרוץ עם התהליך למרות שזה מפתה, תן לו את הזמן שלו וזה יעבוד
שיטה טובה להחזיק ארנב זה לגרום לו להרגיש בטוח יותר, שזה אומר בעצם, תמיד לשים יד מתחת לרגליים האחוריות שלו, שתמיד תהיה תמיכה שהוא יריגש יציב ולא מתעופף באוויר. לפי דעתי יד אחת מתחת ל.. נקרא לזה בית השחי של הרגליים הקדמיות חחח שיהיה קל להרים ועוד יד ברגליים האחוריות עד שאתה יכול להניח אותו על יד אחת וללטף עם השנייה
בהצלחה :)
איבדתי לפני כחודש את הארנב שלי מסוג ראש אריה.. חזרתי למקום לחפש אותו כמה פעמים אך ללא הצלחה.
הוא אבד בכפר הנגיד אם מישהו מכיר (אזור שקט עם אוכלוסיה קטנה) השאלה שלי האם הוא יסתדר בטבע???
מבחינת השיניים שאורכות? האם הם מסתגלים לקור? מה מבחינת מציאת מים??? כלבים או חתולים שירצו להרוג אותו??
מאוד חשוב לי לדעת, לא יודעת מה לעשות עוד..

תודה (:
ארנבים בניגוד להרבה חיות שבורחות לטבע שורדים לא רע, לפעמים יצא לי לראות פה ושם ארנב בפארקים ומדשאות בעיר.
יש לו סיכוי לשרוד אבל לא גדולים במיוחד כי אם הם היו גם משגשגים אז בטח גם היו תצפיות של צעירים ואין כאלה.
חתולים הם בעיקר האוייב מספר אחת של כל בעל חיים טועה.

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!