עכברים מתים מסיבה לא ידועה

היי,
אני מגדל עכברים, ויש לי בכלוב אחד עכבר בוגר ושתי עכברות בוגרות, אחת ישנה ואחת חדשה. העכברה הישנה לא מזמן המליטה 7 עכברים. שלשום מצאתי שני עכברים מתים בכלוב, והיום מצאתי עוד אחד. אני רוצה לדעת מה הסיבה, כדי למנוע מעוד למות.
2014-07-03_18-42-40_900.jpg
מה הכמות של המזון שאתה נותן ? ביום
העכברים שמתו היו מהצאצאים ?
לא ממש מבין מהתמונה מה אני רואה, העכברים נראו כאילו אכלו אותם?

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

כן אני מכיר את הבעיה תשמע, אני פעם גידלתי ושכחתי לתת להם אוכל- תמיד צריך להיות להם אוכל בכלוב אחרת יש לינץ' פשוט אוכלים את החלש, אני זוכר שהגעתי ופשוט הרחתי ריח של בשר משומר כי לא הייתי בבית יומיים וכנראה שכחתי למלא אוכל גם איזה יומיים לפני והוא עוד היה חצי לא אכול זה לא היה נעים במיוחד... מאז לא שכחתי לא מים ולא אוכל אז אני כמעט בטוח שזו הסיבה, יכול להיות שהם רבו פשוט ומישהו נפצע ופשוט התחילו לאכול אותו וככה קרה עם כולם - אולי יש אחד אגרסיבי ממש בפנים יכול מאוד להיות שזה גם הזכר ששם שהוא פשוט הורג, תקפיד לפריד אם זו כן בעיה בזכר הזה ספציפית לפעמים לא צריך להפריד ולפעמים כן וזה יכול להיות מסיבה שהם לא פוריים עדיין או שאולי הוא הרג רק זכרים? למרות שהם לא עושים לפעמים הבדלות פשוט נפתרים מהם כי זה בטריטוריה שלהם והנקבות לא פוריות אז הוא לא מקבל אותן
מה גודל הכלוב?