איפה אני יכול לקנות אוכל לטרנטולה שמגיע מוכן?

אהלן, אני לא יודע איזה סרטון ראית אבל התמונה שהעלית כאן היא של מזון מוכן לצרצרים. בדומה למזון מוכן לכלבים או לחתולים, מדובר בקוביות שמכילות את כל הערכים התזונתיים החשובים, כדי להעלות את ערכם התזונתי של הצרצרים עצמם.
את הצרצר יאכל בעל חיים אחר (זה יכול להיות טרנטולה, שממית וכו') וכך יהנה מצרצר "בריא" יותר.

ככל שידוע לי אין מזון מוכן לטרנטולות וסביר להניח שהיו מסרבות לאכול אותו. נהוג להאכיל טרנטולות במזון חי (תיקנים, צרצרים, זחלי קמח). במקרים מסוימים מאכילים במזון מומת, אבל גם במקרים אלה, מדובר במזון שהומת בידי המגדל עצמו דקות לפני ההאכלה. זה אינו מזון קפוא או משהו כזה.
עופטובאהלן, אני לא יודע איזה סרטון ראית אבל התמונה שהעלית כאן היא של מזון מוכן לצרצרים. בדומה למזון מוכן לכלבים או לחתולים, מדובר בקוביות שמכילות את כל הערכים התזונתיים החשובים, כדי להעלות את ערכם התזונתי של הצרצרים עצמם.
את הצרצר יאכל בעל חיים אחר (זה יכול להיות טרנטולה, שממית וכו') וכך יהנה מצרצר "בריא" יותר.

ככל שידוע לי אין מזון מוכן לטרנטולות וסביר להניח שהיו מסרבות לאכול אותו. נהוג להאכיל טרנטולות במזון חי (תיקנים, צרצרים, זחלי קמח). במקרים מסוימים מאכילים במזון מומת, אבל גם במקרים אלה, מדובר במזון שהומת בידי המגדל עצמו דקות לפני ההאכלה. זה אינו מזון קפוא או משהו כזה.
תראה הם אומרים פה בבירור שזה אוכל לטרנטולות וזה גם רשום בכותרת הסרטון:
https://www.youtube.com/watch?v=dvev_gxCZ8g
את הסרטון הזה אני מכיר היטב. ושוב, בסרטון מוסבר בפירוש שזה לא מזון לטרנטולות אלא מזון של צרצרים. הוא אפילו מסביר לך שם לפרטי פרטים את התהליך, בו הצרצר ניזון מהקוביות האלה שמכילות את כל אבות המזון שהוא זקוק להם, כולל אפילו מים, ואח"כ הטרנטולה טורפת את הצרצר, מעכלת אותו וכך משיגה את כל אבות המזון החיוניים שהיו בצרצר.
עופטובאת הסרטון הזה אני מכיר היטב. ושוב, בסרטון מוסבר בפירוש שזה לא מזון לטרנטולות אלא מזון של צרצרים. הוא אפילו מסביר לך שם לפרטי פרטים את התהליך, בו הצרצר ניזון מהקוביות האלה שמכילות את כל אבות המזון שהוא זקוק להם, כולל אפילו מים, ואח"כ הטרנטולה טורפת את הצרצר, מעכלת אותו וכך משיגה את כל אבות המזון החיוניים שהיו בצרצר.
הא אוקי תודה.. אני די חדש בתחום אז הייתי בטוח שיש עוד דרכים חוץ מאוכל חיי.
חח
זה בסדר. אל תהסס לשאול שאלות. כך תוכל ללמוד. עדיף לך ללמוד ולדעת את כל המידע החיוני מראש מאשר לעשות טעויות על הטרנטולה עצמה.

תוכל למצוא כאן באתר הרבה מאמרים שימושיים לגבי גידול טרנטולות. קרא הכל בטרם תרכוש אחת. וסמוך על המגדלים הוותיקים פה באתר. אנשים כבר שנים בתחום, ויוכלו לייעץ לך. אני באופן אישי מגדל כבר כמעט 16 שנים אז אשמח לענות על שאלות.
בהצלחה :)