בעניין הטלה

שלום,יש לי כרכנית שעומדת להטיל ואני קצת חדש בתחום הרבייה אז סלחו לי אם השאלות נראות מטומטמות אבל ניסיתי לחפש לבד, ולא כלכך מצאתי תשובה. אין לי מאיפה להשיג כבול כדי לשים בחטיבת הטלה ורציתי לדעת אם יש חלופה טובה כלשהי שקל להשיג.
יש לי אדמה של משתלות ודי בטוח שהיא מדושנת אז רציתי לדעת אם יהיה בסדר לשתוף אותה הרבה פעמים להעלמת הדשן ואם הניקוי הזה מספיק טוב, אם יש עוד הצעות זמינות אשמח לשמוע :)
אחרי ההטלה צריך אינקובטור ויש מישהו שאני מכיר במרחק חצי שעה נסיעה ממני ורציתי לדעת אם זה בסדר להסיע את הביצים, כאילו אם לא יקרה כלום מהתזוזות, תודה רבה :)
אפשר וורמיקוליט אבל מהנסיון שלי השממיות לא אוהבות את זה
אפשר לקנות כבול תמיד ב'הידרו שופ', יש להם כמה סניפים לכל אורך הארץ, תבקש מהם סיבי קוקוס דחוסים, זה בא בבלוק ענק

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
תודה וכבר הסתדרתי בנושא אבל מה לגבי הנסיעה?
אם נוסעים בזהירות, שומרים טוב על הביצים , ומקפידים על נסיעה בסמוך למועד ההטלה- זה נחשב יחסית בסדר. כמובן שעדיף היה להרכיב אינקובטור פשוט באיזו ארונית (טרמוסטט, חימום- ואתה מסודר) אצלך ולחסוך את הנסיעה הזו..
ארונית? לא צריך איזה משהו יותר מסובך כזה? קלקר או משהו מבודד? וחוץ מזה לא מצאתי טרמוסטט באזור או משהו טוב יש לך המלצה באזור ירושלים? וכמה בערך אמור לעלות טרמוסטט?
ותודה על התגובה :)