מכירת חיסול:
ליצירת קשר: 0543327122. אלעד.
(אם אני לא עונה, נא לשלוח SMS ואחזור אליכם בהקדם).
אני גר ברחובות, אין משלוחים
1. טרריום בגודל 60X47X60 בנוי מעץ סנדוויץ המיועד ליציקות בטון ולכן עמיד במים. דלתות הזזה מזכוכית בחזית ורשת מתכת לאיורור בתקרת הטרריום (המאפשרת מיקום חימום ותאורה מעל הטרריום). כולל מד לחות ומד טמפרטורה.
מעולה לשממיות מנומרות, שממיות יום וזוחלים נוספים.
130 ש"ח.
(180 ש"ח כולל משטח חימום בגודל של כ 14X28 ס"מ)
[attachment=0]טרריום 2.jpg[/attachment]
2. קבוצת רבייה של שממיות מנומרות בוגרות במופע SHTCTB (סופר הייפו טנגרין קרוט טייל בולדי), הכוללת זכר ושלוש נקבות. הזכר בן כ 5 שנים והנקבות בנות כ 6 (נקבה 1) ו 4 שנים (נקבות מספר 2 ו- 3).
קבוצת רבייה איכותית ביותר עם צבעים מדהימים המוציאה כ- 20 צאצאים בשנה, כך שניתן להחזיר את ההשקעה (בעודף) בקלות תוך עונת רבייה אחת.
1800 ש"ח.
ימכרו רק כקבוצה.
הזכר:

נקבה מספר 1:

נקבה מספר 2:

נקבה מספר 3:

3. מפל אקזוטרה מהדגם הגדול ביותר. פועל ובמצב טוב.
170 ש"ח בלבד!
(נמכר בחנויות בכ 360 ש"ח).

4. נורת UV קומפקטית לזוחלים מתוצרת אקזוטרה. 26 וואט. 10.0 UVB. נותרה נורה אחת אחרונה למכירה, כל הקודם זוכה! חדשה לגמרי בקופסא המקורית.
90 ש"ח בלבד לנורה.

5. מגוון רפלקטורים ובתי נורה לפלורסנטים רגילים (של 60 ס"מ) ופלורסנטים קומפקטיים.
20 ש"ח לפריט.
הקונים הראשונים יוכלו לקבל נורת UV משומשת על כל פריט בחינם. (יש שלוש נורות, היו בשימוש כחצי שנה).

1. טרריום בגודל 60X47X60 בנוי מעץ סנדוויץ המיועד ליציקות בטון ולכן עמיד במים. דלתות הזזה מזכוכית בחזית ורשת מתכת לאיורור בתקרת הטרריום (המאפשרת מיקום חימום ותאורה מעל הטרריום). כולל מד לחות ומד טמפרטורה.
מעולה לשממיות מנומרות, שממיות יום וזוחלים נוספים.
130 ש"ח.
(180 ש"ח כולל משטח חימום בגודל של כ 14X28 ס"מ)
[attachment=0]טרריום 2.jpg[/attachment]
2. קבוצת רבייה של שממיות מנומרות בוגרות במופע SHTCTB (סופר הייפו טנגרין קרוט טייל בולדי), הכוללת זכר ושלוש נקבות. הזכר בן כ 5 שנים והנקבות בנות כ 6 (נקבה 1) ו 4 שנים (נקבות מספר 2 ו- 3).
קבוצת רבייה איכותית ביותר עם צבעים מדהימים המוציאה כ- 20 צאצאים בשנה, כך שניתן להחזיר את ההשקעה (בעודף) בקלות תוך עונת רבייה אחת.
1800 ש"ח.
ימכרו רק כקבוצה.
הזכר:

נקבה מספר 1:

נקבה מספר 2:

נקבה מספר 3:

3. מפל אקזוטרה מהדגם הגדול ביותר. פועל ובמצב טוב.
170 ש"ח בלבד!
(נמכר בחנויות בכ 360 ש"ח).

4. נורת UV קומפקטית לזוחלים מתוצרת אקזוטרה. 26 וואט. 10.0 UVB. נותרה נורה אחת אחרונה למכירה, כל הקודם זוכה! חדשה לגמרי בקופסא המקורית.
90 ש"ח בלבד לנורה.

5. מגוון רפלקטורים ובתי נורה לפלורסנטים רגילים (של 60 ס"מ) ופלורסנטים קומפקטיים.
20 ש"ח לפריט.
הקונים הראשונים יוכלו לקבל נורת UV משומשת על כל פריט בחינם. (יש שלוש נורות, היו בשימוש כחצי שנה).