כמעט כל הזחלים הפכו לגלמים או חיפושיות, מה שנשאר זה כמה זחלים שהם יותר גדולים מהטרנטולה... היא תנסה לאכול אותם??
טרנטולות יכולת לאכול זחלים שיותר גדולים מהן?
הטרנטולה בגודל של כ2.5-3 ס"מ בערך, ומדובר בזחלי קמח הקטנים, רק שהם הגיעו למצב הכי גדול שלהם, רגע לפני שהם הופכים לגלמים ככה שהם קצת יותר גדולים מהטרנטולה עצמה
אני לא מבין כל כך בטרנטולות, אבל לפי התמונה נראה שהזחלים האלו גדולים עליה...
נסה לתת לה את הזחלים הכי קטנים שאתה מוצא.
נסה לתת לה את הזחלים הכי קטנים שאתה מוצא.
הזחל הספציפי שבתמונה יותר מידי גדול לטרנטולה והוא מהסוג הגדול לא הקטן.
תחפש ביד 2 באזור שלך זחלים קטנים או תיקנים אפריקאים/נצמדים קטנטנים שמאוד קל להרבות אותם
ולתחזק, וזה גם יותר מעורר תאבון לטרנטולה מאשר זחל, בהצלחה.
תחפש ביד 2 באזור שלך זחלים קטנים או תיקנים אפריקאים/נצמדים קטנטנים שמאוד קל להרבות אותם
ולתחזק, וזה גם יותר מעורר תאבון לטרנטולה מאשר זחל, בהצלחה.
יש לי אני יכול לתת לך בחינם כמה נימפות שיספיקו לך לכמה זמן עד שתתארגן על מושבה משלך אני גר בטבעון זה ליד חיפה אם אתה מעוניין צור איתי קשר בפרטי

זאת מהסוג הקטן לא הגדול, הבעיה שכל הזחלים כבר גדלו והפכו לגלמים וחיפושיות, ועדיין לא יצאו חדשים, יש לי גיגת שלמה מלאה גלמים וחיפושיות, ו3 או 4 זחלים אחרונים שעוד לא הפכו לגלמים, הבעיה שהם כבר גדולים, אבל אם היא לא תאכל אותו, יום ראשון כבר אני אנסה לדאוג לה לחדשים קטנים יותר
אוקיי, אז ככה:
קודם כל-טרנטולה כן יכולה לאכול טרף שגדול ממנה, אפילו טרנטולה בגיל ובגודל שציינת.
מה שיכול לקרות הרבה פעמים זה שפשוט היא לא תסיים לאכול את כל הטרף אלא תשאיר ממנו קצת ותזרוק הצידה.
במקרה שלך, אם הטרנטולה ניזונה מהזחלים האלה עד כה (גם אם הם היו קטנים ממנה), אני לא רואה סיבה שהיא תפסיק לאכול מהם. היא כבר רגילה אליהם.
יתכן שהטרנטולה מתקרבת לנשל ולכן הפסיקה לאכול.
יתכן גם שהיא סתם החליטה לצום תקופה. זה קורה וזה טבעי. תוציא את הזחל מהכלי, תמתין שבוע ואם עדיין לא קרה כלום תנסה להאכיל שוב. יתכן שהיא תאכל ויתכן שלא. אם כן-זה היה צום זמני. אם לא, יתכן שהנשל קרוב באמת. תחזור על התהליך עד שהיא תאכל/תתנשל.
אתה מוזמן כמובן לנסות לשנות לה את התפריט לחרקים קטנים יותר. תבדוק אם היא באמת תאכל אותם, כי אם כן, אז כנראה שהיא באמת חוששת מטרף שגדול ממנה. גם זה קורה בעולם הטרנטולות.
מה שחשוב בכל מקרה, הוא לשמור שהטרנטולה לא תתייבש כל עוד היא בצום. לדאוג שיהיו לה מי שתייה זמינים. לפי גודל הטרנטולה שאני רואה כאן, הייתי ממליץ על ריסוס עדין של מים על דפנות הכלי (לא להציף!). היא תשתה את הטיפות. אם היא אכן קרובה לנשל זה אפילו יועיל לה, כי תהיה קצת יותר לחות בכלי, ובכל מקרה טרנטולה מאבדת נוזלים במהלך הנשל.
בהצלחה :)
מוזמן כמובן לשאול שאלות נוספות
קודם כל-טרנטולה כן יכולה לאכול טרף שגדול ממנה, אפילו טרנטולה בגיל ובגודל שציינת.
מה שיכול לקרות הרבה פעמים זה שפשוט היא לא תסיים לאכול את כל הטרף אלא תשאיר ממנו קצת ותזרוק הצידה.
במקרה שלך, אם הטרנטולה ניזונה מהזחלים האלה עד כה (גם אם הם היו קטנים ממנה), אני לא רואה סיבה שהיא תפסיק לאכול מהם. היא כבר רגילה אליהם.
יתכן שהטרנטולה מתקרבת לנשל ולכן הפסיקה לאכול.
יתכן גם שהיא סתם החליטה לצום תקופה. זה קורה וזה טבעי. תוציא את הזחל מהכלי, תמתין שבוע ואם עדיין לא קרה כלום תנסה להאכיל שוב. יתכן שהיא תאכל ויתכן שלא. אם כן-זה היה צום זמני. אם לא, יתכן שהנשל קרוב באמת. תחזור על התהליך עד שהיא תאכל/תתנשל.
אתה מוזמן כמובן לנסות לשנות לה את התפריט לחרקים קטנים יותר. תבדוק אם היא באמת תאכל אותם, כי אם כן, אז כנראה שהיא באמת חוששת מטרף שגדול ממנה. גם זה קורה בעולם הטרנטולות.
מה שחשוב בכל מקרה, הוא לשמור שהטרנטולה לא תתייבש כל עוד היא בצום. לדאוג שיהיו לה מי שתייה זמינים. לפי גודל הטרנטולה שאני רואה כאן, הייתי ממליץ על ריסוס עדין של מים על דפנות הכלי (לא להציף!). היא תשתה את הטיפות. אם היא אכן קרובה לנשל זה אפילו יועיל לה, כי תהיה קצת יותר לחות בכלי, ובכל מקרה טרנטולה מאבדת נוזלים במהלך הנשל.
בהצלחה :)
מוזמן כמובן לשאול שאלות נוספות
לאחר שטרנטולה משילה מומלץ לחכות לפחות שבוע לפני שמאכילים. לאחר הנשל כל השלד החיצוני של הטרנטולה עדיין רך, כולל שיני הארס שלה, מה שאומר שהיא אינה יכולה להשתמש בהן.
יכול להיות שזו הסיבה שהיא מסרבת לאכול כרגע
יכול להיות שזו הסיבה שהיא מסרבת לאכול כרגע
לפני הכל - לחכות לפחות 4 ימים לפני שמנסים להאכיל בייבי אחרי נשל. פחות מזה זה יכול לפגוע בטרנטולה ובכליצרות (ניבים) שלה בגלל שהם רכים.
דבר שני, היא תאכל את התולעת כשהיא "תתאושש" מהנשל.
יש לי זהובת בטן אדומה בגודל 4 ס"מ שאוכלת זחלים מהסוג הגדול. לא חסר גם מגדלים שמאכילים את הטרנטולות שלהם בעכברים בגודל של הטרנטולה ואפילו יותר מזה.
דבר שני, היא תאכל את התולעת כשהיא "תתאושש" מהנשל.
יש לי זהובת בטן אדומה בגודל 4 ס"מ שאוכלת זחלים מהסוג הגדול. לא חסר גם מגדלים שמאכילים את הטרנטולות שלהם בעכברים בגודל של הטרנטולה ואפילו יותר מזה.