הפיתון ממשיך לא לאכול

כבר כתבתי על זה משהו והפיתון עדיין ממשיך לא לאכול זה כבר הגיע לשלוש וחצי חודשים!!

ישלו טמפרטורה מתאימה והכול בסדר לא יודע למה אין לי נקבה בבית או משהו ניסיתי להביא לו יום אחרי יום העכבר הלך עליו!! והפיתון בורח ממנו לתוך המחבוא גם חי וגם מופשר ניסיתי והוא לא רוצה מה לעשות ללכת לוטרינר של חיות אקזוטיות שינסה להאכיל אותו בכוח??
חולה זוחלים
3 וחצי חודשים זה כלום, הוא יכול לצום גם במשך זמן כפול מזה.
תעלה תמונה שלו נראה שהוא לא במצב גרוע כדי לתת לך הערכה להמשך טיפול

תצלם מלמעלה שנראה את עובי הגוף

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

החלק הכי עבה שלו זה 5 וחצי סנטימטר הוא בן 4 זכר אני מפחד שהוא לא ימות הוא אצלי רק חודש/חודש וחצי מ : 25.1.2014 לא נותן לי לעלות תמונה
חולה זוחלים
מה הטמפרטוה בטרריום ?

ותנסה בכל זאת להעלות תמונה, אולי אתה צריך להקטין אותה כי היא גדולה מידי
אתה יכול להקטין באתר הזה http://www.resizenow.com/he

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

STAV123כבר כתבתי על זה משהו והפיתון עדיין ממשיך לא לאכול זה כבר הגיע לשלוש וחצי חודשים!!

ישלו טמפרטורה מתאימה והכול בסדר לא יודע למה אין לי נקבה בבית או משהו ניסיתי להביא לו יום אחרי יום העכבר הלך עליו!! והפיתון בורח ממנו לתוך המחבוא גם חי וגם מופשר ניסיתי והוא לא רוצה מה לעשות ללכת לוטרינר של חיות אקזוטיות שינסה להאכיל אותו בכוח??
תיראה כדי שנוכל לעזור לך תצטרך לכתוב לנו את הדברים הבאים:
*טמפרטורה בצד הקר ובצד החם (לא מספיק שתגיד שזה מתאים)
*גודל טרריום
*גיל הנחש וכמה זמן הוא אצלך
*אם יש לו מסתור או לא

וכמובן שתמונה תעזור הכי הרבה, אתה יכול לעלות תמונה לאתר SIZ ולהביא לפה קישור.
טמפרטורה קרה:25
טמפרטורה חמה:31
הטרריום הוא זמני 40*60 אבל הוא חודשיים לא אכל ממי שקניתי אותו
הנחש יליד 2010 בן 4 הוא אצלי חודש וחצי
ויש לו מסתור
חולה זוחלים
תנסה לתת לו שבוע מנוחה בלי לגעת בו ואחרי זה תנסה להאכיל, (עבד לי עם כרכנית)