אני הולך לקנות צב בעוד חודש פחות או יותר כנראה קצת יותר בינתיים אני מארגן את המכלאה בגינה וזה ייקח זמן כי אין לי אדמה טובה בגינה לכן כרגע אני מוסיף לה דשנים כדי לשתול צמחים לצב ואני מתלבט בין כמה צבים אז אשמח אם תעזרו לי לבחור או צב כוכב או לאופרד או רד פוט שטח המכלאה אורך מטר וחצי או שתיים רוחב מטר
כמו שהודעתי הולך לקנות צב ואשמח לקצת עזרה
אם ישנה כוונה רצינית אז הייתי מביא את הצב כרגע, מארגן לו שיכון פנימי עד לסיום הטיפול בגינה.
הסיבה היא שזמינות של המינים האלה היא מוגבלת למדי, עד שיש, אם וכאשר יש, הם נמכרים יחסית מהר ולא בטוח שהם יהיו זמינים בדיוק כשנוח לך.
מה גם שאני בטוח שישנם הבדלים, גם אם לא דרמטיים, בתנאים שהמינים השונים צריכים, וגם זה צריך להיות שיקול.
בהצלחה.
הסיבה היא שזמינות של המינים האלה היא מוגבלת למדי, עד שיש, אם וכאשר יש, הם נמכרים יחסית מהר ולא בטוח שהם יהיו זמינים בדיוק כשנוח לך.
מה גם שאני בטוח שישנם הבדלים, גם אם לא דרמטיים, בתנאים שהמינים השונים צריכים, וגם זה צריך להיות שיקול.
בהצלחה.
יש כוונה רצינית אם כך אני ינסה להביא אותו בהקדם איזה מין הכי פשוט לגדל למתחיל עם צבים לאופרד או כוכב מזג האוויר זה מזג האוויר של חיפה אז מי יותר מתאים תודה