דרקוני מים

עמוד 1 מתוך 2
היי, אני חדש פה..

מגדל כלבה, קוואקר, קוקוטייל תוכונים, ודרקוני מים..

רציתי לשאול אם יש פה מגדלים של דרקוני מים..?

לפני כשנה קניתי זוג דרקונים.. האחד חלה לי ולא הצלחתי לרפא אותו ומת לפני כמה חודשים =\ ועכשיו הבאתי אחד חדש צעיר .. והבוגר בן כשנה קצת יותר...

וסתם רוצה לדעת עם יש פה עוד מגדלים :)
אשמח אם תצרף תמונה וברוך הבא!
>-<>~~~~~~~~~~~if your not a member in snakes you crawl~~~~~~~~~~~<>-<
תודה..

אני אצלם אותם מחר עכשיו הם בטח כבר עייפים
כן יש פה עוד מגדלים ברוך הבא לקהילתנו
הינה תמונה של אחד הבוגרים שלי
Picture 032.jpg
חמוד
איזה יפה הוא :)

בן כמה הוא?

אתה יודע אולי גם להבדיל קצת זכר נקבה בצעירים יותר...? לפי ההשוואה שעשינו שם לדרקון שלי ולשאר הדרקונים שהיו שם בגילה ובערך בגודל שלה נראה היה שהיא נקבה.. ניסינו להבדיל לפי הנקודות האלה ליד פי הטבעת.. שכחתי איך קוראים להן.. =\
אז הנה התמונות של הזכר ושל הדרקון\ית החדש

מצטער על איכות התמונות הטרריום שלי לא הכי מתאים לצילום..=\
יום הולדת 15 267.jpgיום הולדת 15 287.jpgיום הולדת 15 246.jpg
עוד..

ילד הג'ונגל אשמח אם תעלה גם תמונה של הטרריום כי אני מתכנן לבנות או לקנות בקרוב... ומחפש קצת רעיונות..

הדרקונית בהתחלה שקניתי אותה הוצאתי להם את כלי המים שיש להם בגלל שהיא הייתה נכנסת ושוקעת בתוך המים.. עכשיו החזרתי להם אותו והיא כבר מסתדרת איתו..

אבל היא גם לא אוכלת לבד אני נותן לה לאכול לפה רק ככה היא אוכלת אני אתקשר מחר לברר במה הם האכילו אותה.. וגם יש לה שני קטעי עור קטנים שחסרים לה בגוף והיא בעצם במן תהליך של שיקום עכשיו..

מקווה שהכל יסתדר איתה בסוף..
יום הולדת 15 308.jpgיום הולדת 15 323.jpg
אחי אכן ניתן להבדיל בין זכר לנקבה אבל דרך תמונות אילו אין מצב לדעת צריך ליראות בעין
והדרקון מים שלי שבתמונה הוא בן 7 שנים
יפה מאוד! טרריום דרוש שיפור אבל החיות נחמדות
>-<>~~~~~~~~~~~if your not a member in snakes you crawl~~~~~~~~~~~<>-<
ניסינו להבדיל שם בין הדרקונים שהיו להם לפי הנקודות שהזכרים כשהם מתבגרים מסמנים איתם טריטוריה או משו כזה ככה אמרו לי.. היה דיי קשה אבל בחרתי דרקון ומקווה שזאת נקבה חחח

הבוגר יותר אני בטוח שהוא זכר..

הקודם מת לי מדלקת.. אז החזרתי להם את השטיח הייתה תקופה שהיו להם שבבי עץ לזוחלים..

אני מתכוון עכשיו לבנות להם טרריום ואני מתלבט איך כדאי..

או בערך 2 מטר רוחב ולגובה גם פחות או יותר...

או מטר וחצי לאורך...

לגובה לא מומלץ לבנות לא?

אני רוצה לעשות חצי ממנו מים.. וחצי יבשה, באיזה מצע אתם ממליצים לי להשתמש כי אדמה למשל עושה להם דלקת ועוד כמה מצעים לכן אני מעדיף לא לקחת סיכון כי גם פעם קודמת שקניתי הם היו נשאים וטיפלתי והצלחתי לרפא ואחר כך לאחד מהם היה עוד פעם וכבר לא הצלחתי לעשות כלום..=\ ועכשיו הבאתי את החדש ואני לא רוצה ששנייהם יחלו לי גם לכן אני מעדיף להיזהר..
מצתרף לשאלה של דניס ...איזה מצע חוץ מדשא מלאכותי לא עושה סיבוכים?
חחח אני התכוונתי משהו שהכי דומה לאדמה...מזה אספן שים תמונה....אני תמיד נתקל בזה ואני לא יודע מזה...נייר סופג זה מחרבן את כל היופי של הטרריום...
אה רגע נזכרתי אספן זה הנסורת הגסה הזאת לא?....לשים אדמה וצמחים בטרריום 1.5 דורש טיפול מיוחד כדי שלא יהיו פטריות?מתאים לשלב שם דרקון מים?או שעדיף כבר דשא מלאכותי?יש אלטרנטיבות אחרות?משהו שדומה ככה בכיוון...??????