חשד לבעיה בריאותית באדומת ברכיים שלי

היי, הטרנטולה שלי התחילה להתנהג מאד מוזר ואני חושש מאד לבריאותה:
שמתי לב כי בימים האחרונים היא בקושי מחזיקה את עצמה על הרגליים. הוא די שוכבת על הבטן עם רגליים מקופלות ומדי פעם זזה קצת לתנוחה אחרת אבל לא מעבר לזה. שמתי לב שהאבן חימום שלה משום מה (כנראה בטעות תוך כדי נקיון הבית) הוצאה מהשקע (שמתי לב לזה במוצ"ש וזה קרה כנראה בשלישי האחרון). הבית היה אמנם די קריר ומצריך אבן חימום, אבל לא קר במיוחד, בנוסף המזגן דלק קצת על חימום בחלק מהזמן. חיברתי אמש כמובן את האבן חזרה וניסיתי להניח את הטרריום במיקום הכי חם בבית.
מדובר באדומת ברכיים בת כ-3 שנים, השילה בפעם האחרון לפי קצת פחות משנה (כרגע יש לה קרחת עם מעט שחור מתחת לקוטיקולה, אבל לא כתם חזק). היא מסרבת לאכול כבר שבועיים (בלי קשר לעובדה שהאבן נותקה בשבוע שעבר). האם לדעתכם מדובר בבעיה בריאותית או שהיא פשוט לפני הטלה??
אני מודה כי בפעם שעברה שהיא השילה היתה תקופה של שבוע שהייתי משוכנע שהיא גוססת, הבעיה שהפעם זה שונה בגלל האבן שלא עבדה...
אשמח לעצות ועזרה :)
הגוף מתחיל להשחיר, חוסר פעילות, חוסר תאבון והעובדה שהנשל האחרון היה לפני שנה כפי שציינת הם סימנים ברורים לנשל שמתקרב.
תדאג לתנאי לחות מתאימים וטמפרטורה נכונה. בהצלחה (;
אבן חימום להוציא מיד מהטרריום כי זה יהרוג אותה בסופו של דבר, זה מחמם נקודתית וזה עלול לשרוף אותה חיה גם עם היא לא עליו.

תוודא שהמצע כולו לח, ואחרי שהמצב שלה משתפר והמצע מתייבש אל תרטיב אותו יותר, תרסס על הזכוכית/פלסטיק מים.
תוודא שהכלי מים שלה נקי ומלא כל יום.

רגליים מקופלות, כשהם מקופלות היא כאילו נושכת אותם ? זה בגלל שהיא מנקה את עצמה ומסדרת.
תנסה בעדינות עם מברשת או קשית לגעת לה בבטן ותבדוק עם היא רצה ועם היא רצה וזזה בצורה תקינה.
אשמח לתמונה של הטרריום, ושלה.
אני לא חושב שהרגליים שלה מקופלות כי היא מנקה אותם, זה יותר נראה שהיא לא מצליחה להרים את עצמה ובגלל זה היא עם הבטן על המצע. לא ניסיתי לגעת בה (חשבתי שאם היא במצב לפני נשל לא רוצה להפריע לה יותר מדי) אבל היא כן מגיבה לגירוי קולי - אם אני דופק קצת על הטרריום היא מתרוממת, הולכת בקצב איטי ורגיל (כמו שהיא בדר"כ הולכת בטרריום), מגיעה לנקודה אחרת בטרריום ושוב נשכבת.
האבן חימום מחממת ממש חלש (4 וואט) והיא חיה איתה כבר שנים בלי בעיה. הטרריום מחולק ל-2 : צד יבש וחם יותר (עם האבן) וצד קריר ולח עם כלי מים והיא פשוט עוברת ממקום למקום לפי רצונה, רק שבזמן האחרון היא בקושי זזה...
לגבי תמונה, אני לא בבית עד מחר, אז אני אעלה תמונה מחר לקראת ערב