שאלה

שלום היום קניתי אדומת ברכיים.
שמתי את המצע בדלי עם מים כמו שכתוב (3 ליטר)
הכול נספג אבל המצע ספוג עם אני לוחץ עליו יוצא הרבה מים.
זה אמור להיות ככה או ששמתי יותר מדיי מים?
זה בסדר עם אני שם את המשטח חימום בתוך הטרריום כי כשאני מרסס את המצע או משו כזה הוא עלול להרטב
שמתה יותר מידי מים פשוט את המים העודפים תוציא והשאר כבר יתאדה.
ומה בקשר למשטח חימום אפשר לשים אותו מתחת למצע בתוך הטרריום?
ועוד משו אני לא מצליח לעלות את הטמפרטורה מעל 21 מעלות יש דרכים אולי שהמשטח יחמם יותר או משו כזה?
kilaועוד משו אני לא מצליח לעלות את הטמפרטורה מעל 21 מעלות יש דרכים אולי שהמשטח יחמם יותר או משו כזה?
אתה יכול להוריד חלק מהמצע שיהיה יותר דק ואז הטרריום יתחמם יותר טוב או שאתה יכול לשים את המשטח על הצד של הטרריום
תעדכן פה מה נסגר (;
אגב, עד שהמשטח יחמם את הכלי, תדאג שמשהו אחר יחמם אותו.. 21 מעלות זה מסוכן לאדומת ברכיים.
אני עדייך לא מצליח לחמם אותו למרות שבתוך המחבוא יש בסביבות 26 מעלות ככה שעם זה יהיה סכנת חיים אני חושב שהיא תכנס לבפנים...(המחבוא טיפה יותר עמוק במצע)
אני חושב להוריד חלק מהמצע לפחות איפה שהאזור החם..
ודרך אגב ראיתי שיש כורים ממש דקים בחלק מהטרריום זה יכול להיות כי היא עומדת להשיל או שזה סתם היא עושה אותם?
kilaאני עדייך לא מצליח לחמם אותו למרות שבתוך המחבוא יש בסביבות 26 מעלות ככה שעם זה יהיה סכנת חיים אני חושב שהיא תכנס לבפנים...(המחבוא טיפה יותר עמוק במצע)
אני חושב להוריד חלק מהמצע לפחות איפה שהאזור החם..
ודרך אגב ראיתי שיש כורים ממש דקים בחלק מהטרריום זה יכול להיות כי היא עומדת להשיל או שזה סתם היא עושה אותם?
תשאיר מצע בעובי 10 ס"מ, זה יספיק (:

יכול להיות, אבל אני לא חושב שיש קשר.
המצע באורך 10 ס"מ עכשיו :D
ובסדר בצלחתי שבצד החם יהיה לה 25 מעלות
מערכתי קצת את המצע שם שיהיה דחוס אבל יותר קרוב למשטח