שלום אני מתכוון להביא לאוסף שלי מספר פריטים ונצ'רס לי לאלתר טרריומים, אני מחפש מישהו שמוכר במכירת נורמלי בנייה עצמית שיוצא מקצועי וטוב אם מישהו מוכן לעזור לי אני אשמח ככל הנראה מדובר ב2 טרנטולות אילניות (וריסקולור) אולי בואה (ליפסטיק) ואולי בואה אמזון.
אז ככה:
1- לטרנטולות זה לא סיפור מדובר הטרריום שיספיק ל2 (אני ינסה לאכלס אותם יחד אך אם לא ילך בנפרד) מדובר בטרריום מאורך עם דופן אחת זכוכית ולמעלה רשת ואולי בדפנות מעט חורים לסירקולציה (לא לשכוח שצריך אחוזה לחות גבוהים)
2- לבואה זה עיניו יותר מורכב כי מדובר בכלוב גדול אך מכיוון שהיא לא דורשת המון לחות אז פתחים גדולים (אני מעוניין בטרריום שיספיק לה לפחות ל3 שנים).
3- והאיזון זה נחש עצים אז הוא גם צריך טרריום יחסית גבוה ולחות גובהה.
כמה יעלה לי כל אחד?
אני מחפש טרריומים שיהיו מאופזרים ומרהיבים לתצוגה בעיקר, יש תקציב אבל לדעתי לקנות טרריום מחנות זה פשוט שחיטה (1500₪+ לטרריום גדול וריק)
אשמח להצעת מחיר מכם :)
נ.ב: ההיתי מכין בעצמי פשוט no time & space
אז ככה:
1- לטרנטולות זה לא סיפור מדובר הטרריום שיספיק ל2 (אני ינסה לאכלס אותם יחד אך אם לא ילך בנפרד) מדובר בטרריום מאורך עם דופן אחת זכוכית ולמעלה רשת ואולי בדפנות מעט חורים לסירקולציה (לא לשכוח שצריך אחוזה לחות גבוהים)
2- לבואה זה עיניו יותר מורכב כי מדובר בכלוב גדול אך מכיוון שהיא לא דורשת המון לחות אז פתחים גדולים (אני מעוניין בטרריום שיספיק לה לפחות ל3 שנים).
3- והאיזון זה נחש עצים אז הוא גם צריך טרריום יחסית גבוה ולחות גובהה.
כמה יעלה לי כל אחד?
אני מחפש טרריומים שיהיו מאופזרים ומרהיבים לתצוגה בעיקר, יש תקציב אבל לדעתי לקנות טרריום מחנות זה פשוט שחיטה (1500₪+ לטרריום גדול וריק)
אשמח להצעת מחיר מכם :)
נ.ב: ההיתי מכין בעצמי פשוט no time & space

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^