עזרה

שלום אני מתכוון להביא לאוסף שלי מספר פריטים ונצ'רס לי לאלתר טרריומים, אני מחפש מישהו שמוכר במכירת נורמלי בנייה עצמית שיוצא מקצועי וטוב אם מישהו מוכן לעזור לי אני אשמח ככל הנראה מדובר ב2 טרנטולות אילניות (וריסקולור) אולי בואה (ליפסטיק) ואולי בואה אמזון.

אז ככה:
1- לטרנטולות זה לא סיפור מדובר הטרריום שיספיק ל2 (אני ינסה לאכלס אותם יחד אך אם לא ילך בנפרד) מדובר בטרריום מאורך עם דופן אחת זכוכית ולמעלה רשת ואולי בדפנות מעט חורים לסירקולציה (לא לשכוח שצריך אחוזה לחות גבוהים)

2- לבואה זה עיניו יותר מורכב כי מדובר בכלוב גדול אך מכיוון שהיא לא דורשת המון לחות אז פתחים גדולים (אני מעוניין בטרריום שיספיק לה לפחות ל3 שנים).

3- והאיזון זה נחש עצים אז הוא גם צריך טרריום יחסית גבוה ולחות גובהה.

כמה יעלה לי כל אחד?

אני מחפש טרריומים שיהיו מאופזרים ומרהיבים לתצוגה בעיקר, יש תקציב אבל לדעתי לקנות טרריום מחנות זה פשוט שחיטה (1500₪+ לטרריום גדול וריק)

אשמח להצעת מחיר מכם :)

נ.ב: ההיתי מכין בעצמי פשוט no time & space

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
ביד2 מוכרים טרריומים בפחות משליש המחיר שציינת
אני קניתי טרריום יד שניה מיובל אוסמן, נסה ליצור איתו קשר ולראות אם הוא מוכר עוד ציוד

טרריום אקזוטרה 45X45X60 - אני משתמש ב-45X45X45 לפיתון עצים ירוק, כיסיתי את הרשת למעלה במשטחי פרספקס והוא שומר לחות מצויין
http://www.yad2.co.il/Pets/hotPicPets.php?CatID=5&SubCatID=0&RecordID=894235&Code=6b38012731f9e35c3659be0f1fe5e78b
מה הקישור? ו650 זה מחיר טוב?נודה גם ללא רקע אני מחפש מישהו שיכול לקחת חתיכת ארון ישן או כמה פלטות עץ ויוסיף מסילות חרוטות לחלונות הזזה ריבוע בדפנות ולמעלה מחברים רשת ברזל עושים חורים בפינה למעבר כבלים וזהו ולהכין רקע סלעי מפוליאטן וגבס או קלקר וצבע ולקה כמו כל מדריך פשוט שהמחיר לא אמור לעלות יותר מ250 וכמובן אשלם על הזמן עבודה והכל פשוט אין לא זמן ומקום לדברים האלה כמו שכתבתי אז טרריום ב650 ₪ עם מדי חום ולחות לא שווה בכלל

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
אלעד, אני בטוח שרווחת החיות חשובה לך וגם הרצון להנות מהן כמגדל למשך שנים רבות.
כפי שכתוב בחתימה שלך, תכיר את הצרכים הדרושים לכל חיה ותראה אם "חתיכת ארון ישן או כמה פלטות עץ" עונים על כך.
ואם אין זמן, כסף או מקום אז כדאי לחשוב על תחביב אחר שאינו כולל תלות של ייצור חי.