מיסתבר ש...

עמוד 1 מתוך 4
התאוריה שלי שהנחש יצא מהבית הייתה נכונה, מיסתבר שהמנקה שלנו ראתה אותו כשהיא באה, אבל היא סתם ברחה ולא עשתה כלום, אני לא מצפה ממנה ליתפוס אותו אבל....פאק!....
בדקתי את המדרגות והגנה התחתונה ואין לו זכר, מדהים איך אני תמיד מפספס אותו בשנייה, כדיי לישמור על שפיותו של Snakeman404 נא לא להגיד להודעה זו 😲
אגב חבר'ה, שאלה: הייתם מעונינים שיהייה פורום תנינאים? בבקשה תגיבו להודעה זאת ותפרטו אם הייתם ניכנסים למדברים בפורום הזה :wink:

[תגידו כןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!11 תגידו כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!]
yes yes yessss
אף אחד לא באמת יגיד לא פשוט מי שמעוניין יכול להגיד כן.

רק תזכור שלפתוח עוד תת פורום דורש עוד עבודה, צריך למצוא מנהל שמבין בנושא וכולי...

אתה יכול לשלוח את ההצעה שלך לאחד מנהלי הפורום בפרטי
מתן אחי אם בן יאשר לי להכין אני מנהל ומכין את כול הכתבות[יש לי מקורות] אבל הבעיה שבן הציב-זה פורום מגדלים, ואין מגדלי תנינאים בארץ ולכן יהיו מעט נושאי דיבור
~אלעד~מתן אחי אם בן יאשר לי להכין אני מנהל ומכין את כול הכתבות[יש לי מקורות] אבל הבעיה שבן הציב-זה פורום מגדלים, ואין מגדלי תנינאים בארץ ולכן יהיו מעט נושאי דיבור
נכון וזאת הסיבה שלא צריך לפתוח פורום כזה..
גם אם כן יפתחו, למרות שסביר להניח שלא, כדי להיות מנהל פורום אתה צריך שיהיה לך ידע נרחב שנושא וניסיון אישי.

ניסיון אישי סביר להניח שאין לך(תקן אותי אם אני טועה).

אבל בכל מקרה אתה כבר ענית על השאלה שלך.
אתה מספר על הנחש שלך ופתאום מה קשור פורום תנינאים ?...
לשם מה ?.. 🙄 אתה מגדל בבית ?...
אם אתה רוצה ידע על איזה תנין כתוב בגוגל תמצא לך מאמרים :wink:
לנתן-אתה לא כולכך קשור אה...
למתן-תאמין לי בנושא תנינאים יש לי ידע נרחב :wink:
AC/DCאם זה לא עולה כסף \ לא עולה הרבה אז למי אכפת ?
זה שעות של עבודה כי בישביל פורום צריך כתבות, עזוב נימאס לי מזה, בן אם אתה רוצה להכין ת'כתבות תכין אותם אתה וקח עליהן קרדיט, כי לי כבר נישבר מזה!
AC/DCנו ואם אתה מתנדב לעשות את אז מה הבעיה ?
אולי תתחיל אתה לכתוב במקום לחלק לכולם עבודות?
אני היתנדבתי להכין את כול הכתבות רק אם בן יעשה פורום בנושא, אבל הוא אומר שרק אם אנשים יגלו עיניין, אז סעמוק עם זה, בישבילי אני לא אעשה את זה!
אבל הוא אמר שהוא יעשה [
אז אני אומר מה הבעיה ??????
מה אתה עד כדי כך דפוק ?
AC/DCאבל הוא אמר שהוא יעשה [
אז אני אומר מה הבעיה ??????
מה אתה עד כדי כך דפוק ?
תשמור על הפה. תשתדל לפחות לדבר כמו מישהו ש-עבר- את גיל 10.
בסדר?
תודה.

בכול מקרה, גם לבנות פורום, בלי כתבות, זה עבודה. ויש מעט מאוד עניין בתחום ממה שאני רואה. אין שום מניעה לצרף את כול הכתבות שתרשום ללא פורום בשלב זה ובמידה ותהיה היענות אני בטוח ב100% שגם פורום ייפתח.
א.סתם ת'פה ואל תקלל, זה לא המטרה פה בפורום.
ב.הוא מכין מידע כללי, אני מכין כתבה מלאה.