קינג סנייק הפסיק לאכול

שלום לכולם.
יש לי קינג סנייק קליפורנייה בן שנה וחודש שלא מוכן לאכול.-לא חי ולא מופשר כבר חודשיים..
לפעמים נמצא בצד הקר גם כשהטמפרטורה שם 20-22 מעלות.
הטמפרטורה תקינה והנחש עצמו די פעיל. בצד החם הטמפרטורה 26-28 מעלות.
לפני כן היה אוכל גם חי וגם מופשר כל חמישה ימים.
מה עושים?
נ.ב הוא רזה אבל לא משהוא שנראה נורא.(לפחות כרגע)
יש מגוון שיתות לחתוך את הולדה להשאיר אותה לילה לשפשף בשממית ועוד... תחפש באינטרנט ואם לא הלך אחרי שניסתה את כל השיטות ההפרשים של כמה ימים תנסה העגלה בכוח שזה בלת ברירה עושים (לא מומלץ בכלל סכנת חיים)

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
הוא רק חודשיים לא אוכל,אין שום סיבה להאכיל בכוח..
בגלל שהוא נמצא בצד הקר שהוא 20-22 מעלות אצלך (שזה לא טוב) כל הזמן אז גם הטמפ' של הגוף שלו קרה ולכן הוא לא אוכל,
אני מציע לך לעלות את הצד החם לטמפ של 25-26 ולחכות 3-4 ימים ואז להאכיל אותו.
ולא לשכוח את הצד הקר גם הוא לעלות... ואמרתי האכלה בכוח אם אין ברירה רק בסקנת חיים

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
Eladsa123ולא לשכוח את הצד הקר גם הוא לעלות... ואמרתי האכלה בכוח אם אין ברירה רק בסקנת חיים

התכוונתי כמובן להעלות את הצד הקר..
האיי לא הגיוני שהצד החם אצלו 28 והוא צריך לעלות אותו ל25 (; ....
אני ממש לא מומחה בזעמנים אבל יכול להיות שזה קשור להיברנציה? קינגים ידועים בזה שהם אכלנים מטורפים, קצת מוזר שהוא לא יאכל עם טמפרטורות תקינות, כי הרי זה כל מה שצריך בשביל להאכיל קינג

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
Chizo יכול להיות מחלות סטרס ארוחה גדולה מידי וכל מיני שטויות

^^ א.ה. אורן הראל^^
בשעה טובה הקיינג אכל עכברון חי אחרי שהעליתי את הטמפרטורות...
כנראה שזאת הייתה הבעיה.